Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

Ahojte vsetky ;-)
Ak ste si ..niekto...precitali,co som pisala pre "ska38", kludne mozte reagovat a napisat mi svoj nazor...
Budem vdacna za kazdu radu,za kazdy nazor...
Viem,ze kazda preziva "po...." inac,ale rada by som si precitala,ake mate pocity a po akom case zvladate vsetko..

Vopred dakujem! ;-)))

della

Bodynka

ja sa natieram - poctivo, a tym hned aj trocha pritlacam ten lavý viac dolu...ale neviem, nevidim, žiadne zmeny...

Lolo
...no mne sa teda male strie spravili...ale chvalabohu su pod bradavkami...takze to nie je nejak vidiet

84nika...ešte som zabudla

..nie stahovaci pas som neskusala...ty ano??...poradil ti to doktor??

..serie ma to, že to mam vyššie a trocha väčšie...i ked manžel nato, že je to v pohode...hmm ten je cely happy s tých mojich prrs :-)

..len som o tom páse počula, myslim, ze Wendy alebo Barbieone ho mala....ozaaaaj a čo Barbie??...este sem píše???

ska38

Nathania,
ono aj záleží od toho,ako to tvoje telo príjme.Vždy môžu nastať komplikácie,ale ja som na to radšej nemyslela a ani si nepripúšťala,aj keď som mala nejaké..
A ešte ako rýchlo sa tvoje telo zotaví,ako dlho sa regeneruje, zistíš len ty sama..Ale ako píšem,pre mňa to bol mesiac na regeneráciu,aj keď tu bola kočka, čo po 4-och dňoch po OP mala služobku..

nathania

ska38 ;-)
Co mi poradis?
Inac? U koho si absol.oper.?
Ak nevadi..dufam,ze sa smiem spytat,ake mas miery+vyska,vaha...
na porovnanie...,co by som si tak mohla dat Ja...;-)

nathania

ska38
Neviem,ako to teda poriesim Ja..
Prac.v mailroom,aj pri pc,lenze nielen..
Cely den mam ruky v pohybe,kedze sortujeme shoecards,akrem toho pripr.objedn.
Myslim,ze za 2tyzdne nebudem schopna vykonavat to vsetko a mesiac volno?Nemozem.Prac.tam len 5 a ak by jedna chybala 1mesiac,zrejme by bol problem,nezvladali by to...

della

Bodynka

..že stratená víla, pekne si ma nazvala :-) díky..

..nejak som nepostrehla, kedy si mala opku...len si pamätam, že to bolo az po mne...

je fajn, že sa cítiš super :-)

84 NIKa
..ahoooj, ano moja mas pravdu aj ja som musela mat pod zlazou, kvôli tomu kónickeme tvaru...
..hmm tak ty to mas tiež??..a ty mas opku už dávnejsie za sebou, že??....u mňa je to 2,5mes....ale trocha mi to vadi, za 3.000,- evri som cakala, že to bude super...alééé zase sa to neda porovnat s tým, že "aká som sa narodila" :-) haha

..teraz ma skoro stale tak pobolievaju /myslím tým tlaky, sem-tam stipnutie/ - obe...ked ti poviem, že ešte stale sem-tam nosim tu špéci podprdu - tak mi to ani neuveris....fakt, na spanie skoro stale...a teraz ked je chladno tak tiez, ale ked bolo fajne teplucko nasadila som novu podprdu a draždim ohromnýýým výstihom :-)

nathania

ska38 ;-)
hmmm..takze si mala cas na relax a hlavne,aby so bola zdravotne fit..
Citam to tu dlhsie a naozaj su dolezite prve tyzdne,mesiace..na oddych,ziadna namaha....aby clovek nemal neskor zbytocne komplikacie,kedze uz podstupil taku oper.
Takze vsetko zle bolo na nieco dobre?;-)
Typicky chlap,vsak...najpv ,ze nie a teraz by Ta asi najradsej...;-))))))

ska38

Nathania,
ja som nad OP premýšľala veľa rokov,2 roky priebežne čítam toto fórum.Ja som išla rovno k Dr.Červeň, som z BB a kamoška mi povedala, že mám ísť k nemu a nemám vymýšľať.Ja som sa ale bála veľkosti,mám 350ml, no som myslela že max mi dá 300ml, dlho pred OP som to tu na fóre riešila ale naše zlaté kočky z fóra pomohli a povedali, že to mám nechať na odborníka a veru Dr.Červeň je odborník a veľmi príjemný človek.A svoju prácu miluje.Keď tu čítam, kde kočky boli a aký bol prístup, či už zo strany samotného Dr alebo v nemocnici...tak si myslím, že som zvolila správne a že som si to s tou veľkosťou nakoniec nerozmyslela a nešla do menšieho rozmeru.

ska38

Nathania,
ja som ale zmenila zamestananie,takže som si zobrala 3 mesiace voľno..dec+jan+ feb som bola na SK.Pomohlo mi to,a aj kvôli frajerovi,taká prestávka,ten ani nevedel že idem na OP.hehe Len ma odhováral, keď sme hovorili na túto tému,tak som to riešila takto.A teraz ako sa teší...Najradšej by mi robil podprsenku...stále mi ich chytá.Ja som bola úplne fit až po mesiaci.Ale sú tu kočky, čo si vlasy zvládli umyť samé aj po týždni.Podľa mňa veľa záleží aj od toho,kde budeš mať rez.Ja rez pazuchami.A ešte záleží ,aká je tvoja práca, ak pri PC,tak 2 týždne voľna stačí.

nathania

..ska38
Ja som tiez za hranicami.
Rada by som si splnila sv.sen;-) ,teda zvac.prs..aj ked,uprimne,mam strach..
Nikdy som nebola v nemocn.,ziadna narkoza..a teraz dobrovolne?
Mam obavy,ale tuzba je silna..;-)
Ako to tu tak citam;-),myslim,ze je potrebny aspon mesiac na regen. Co Ty na to?