Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

bodynka
tento týždeň mi nevyjde čas na to, aby som skočila do banky sa spýtať na ten spotr. úver, akurát som si ho počítala na kalkulačke na nete a podľa toho by mi mali vyjsť peniažky :)) tak uvidím.. ja by som ich veľmi chcela.. frajer mi povedal, že si myslel, že to bol vtedy len taký ošiaľ, ale ako vidí, tak nebol :) veľmi po nich túžim.. ďaľší rok sa mi nechce čakať, tak na bud. týždeň budem múdrejšia :))

avm

ihla

vdaka, za info, vdaka za ochotu,
dnes mas stastny siedmy den :-)

ozaj, ako si na to Ty s pohybom ramien, dvihnes ich uz ciastocne, bola by si v stave umyt si uz spominane vlasy?

a celkovo, ako si mobilna, uz si bola trosku aj von?

avm

jeyla

kedy presne mas termin a kde,, u koho?

kam ides na predoperacne vysetrenie?

ake si zvolila implantaty?

je fajn, ze nemas strach :-)

jeyla

Ahojtee,ja mam operaciu o mesaiac a naahodou nemam ani strach...teda zatial.Ale uz sa mi sem tam aj sniva o operacii,napr.ze som sa rano naranajkovala a zabudla som,ze idem na operaciu a taketo hovadinky:DDDnajviac sa asi bojim anestezi....nie bolesti

bodynka

Ahojte som vas rychlo prebehla, som prisla z prace nedano.
Ska , no peniazky este nemam ale uz zaciatkom maja idem po ne. Finan. porad. som z toho vynechala, len som sa dala prepoistit "keby daco".
Splatila som si debet a uz mi v tom nic nebrani.
Della , to mne si pisala ze som uz po?? Lebo este z daleka niesom.
Laola, ty si sa tusim pytala ze ci termin konzultacie som si vybrala ja. No tak to je prvy volny termin co mal v Pezinku ..
Ako si natom teraz ty? Uvazujes uz na stopro ze ides dotoho?

wiwien

ahojte babule..no tak dnes som bola konečne cvičiť..a predstavovala som si, že ako to bude vyzerať, ked už budem aj mať trošku väčšiu vypln v tom tričku...:)len sa mi ani nepohnu potom :Dno a dufam nebudem potom vyzerať tučno, lebo prsia dosť spravia..a tak ako tu už nathania spomenula, tak aj mna posuva dopredu vaše forum, lebo stále som nad tým len uvažovala, ale teraz by som chcela už s tym ale aj niečo robiť ale ak mi to neprijme telo, tak neviem sa zbláznim, toho sa fakt najviac bojím..nie bolesti

84nika

della
nie, ten stahovací pás som ani je nemala, som pocula ze na anatomy to moc neodporucajú, mozno kvôli rotácii, ale vidís ze wendy predsa mala, tak neviem .. Ja tiež ked niekomu ukázem, tak si to hned na prvý krát nevsimne, ale ja to vidím, no ale hlavne ze sa to nasim chlapom páci :)) Ja si tiež hovorím, ze oproti tomu co som mala predtým a teraz, sa ani porovnat nedá, vidím síce kazdý mesia ze menia ešte tvar a vraj do roka aj budú, no ale to jedno je aj tak vyssie o nieco. Inac teraz po pol roku som zacala cvicit, si platím trenérku a by si neverila ze aké mám fasa prsia po cvicení, úplne iné :D