Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

della
citim sa uz dobre ved uz som skoro 5 tyzdnov od opky, ale ja mam tiez trosku prave vacsie a tvrdsie. barborka mi na to hovorila, ze to mozno aj tym som pravacka a tu stranu viacej namaham, ale je mi to jedno. neni to moc vidiet a ja som mala odjakziva prave trosicku vacsie.

della

Ahojte kočeny,

zase som tu nebola celu večnost :-), pozrela som i pár stran spät..

...gratulujem všetkým novým kočkam, ktoré su už na "druhej strane"

Mihai
...to važne rozmyslas na dalsou konz. a reopkou?..hmmmm....mojaa nešpekuluj, ved ty ich más fakt krasne ...a medzera-nemedzera :-)

..ja mam väčší problem - stale mam to lave väčšie a aj ho viac cítim, bože som už 2,5 mesiaca po opke ale ešte stale mam sem-tam tlaky a je trocha tvrdšie...neviem či je to tou žlazou, že ešte moc nesadla ako povedal dr. Trška - no neviem-neviem

Martinka54
..ty sa máš ako???...už si úplne v pohode??

Jamimili
...mrzí ma čo sa stalo, dufam, že už to zvladas lepšie..
..čo si robila, aby sa ti zmenšilo prsko??..myslim, že i ty si mala jedno vačšie.....

..ja masirujem - pritlacam smerom dolu a furt niččč

Ska, nika84, bratislava, bodynka...
a vy ako sa mavate??

bratislava...už to más za sebou???

a čo wendy a belinka...už sem asi moc nepíšu....hmmm ktovie ako wendy s tym jednym prskom dopadla, tiež bola nespokojnaaa

tak sa majte krasne....budem sa snazit ozvat sa častejšie paaaaaaaaa

bodynka

Laola jeziis to si ma prekvapila babenka .
No ja som to mala take zamotane ale v rychlosti - chcela som ist k Marsalovy ale chcel mi dat len 225 cc , tak mi baby zlate radili Cervena , a ked som zistila ze robi v Pezinku tak , "vlastne preco nie" . Tak ale na konzultacii som este nebola iba som s nim volala , na konzultaciu pojdem 2. maja a opka by mohla byt 5.6.

laloa556

bodynka ahoooj :)

od víkendu som vás nečítala a ste toho teeeda popísali :) chcela som sa ťa opýtať, že ako na tom si? som čítala, že si už bola na konzultácii, a už máš aj termín opky? ja som nad tým všetkým rozmýšľala a zas mám pŕs plnú hlavu, asi na dieťa predsa nie som pripravená, teraz budem mat len 23, tak myslím, že do takých 27 - 28 mám aj čas :) reálne rozmýšľam, že sa pôjdem spýtať do banky, koľko by mi dali na spotrebný úver :) a to som sa chcela teba spýtať, že ako to budeš nakoniec riešiť? :)

mihalicka

Jeyla,
tak potom neviem ktorá si. Áno teraz v sobotu to už bude mesiac, čo som bola na operácii. Strašne to letí.

jeyla

mihalicka
Nie mna si sa nepytala:))ja som nebola v tej uzkej chodbicke,ale hned pri tej recepcii:)))a ty si bola tiez na operacii uz?ci ako ....:)

mihalicka

Martinka54,
myslím, že keby na tom trvala, urobil by to aj dr. Červeň. Nechce ísť inam. Len tak trochu dúfala, že bude mať aj tie implantáty.