Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

ska38
Tak dakujem..;-)Drz sa! pa

Pre vsetky;-))))
..ak som sa aj ja privelmi rozpisala,tak sa ospravedlnujem!
Len potrebujem poradit,pomoct..
Ak by ktokolvek chcel,napisat mi nieco k teme..,ako to mam vsetko poriesit..budem vdacna za kazde slovo;-)
Pekny vecer vsetkym ;-)

nathania

ska38...
Napisala si to dobre...a pravdivo...
Myslim,ze sa k Tv.nazoru prida vacsina...
Casto si ani nevieme predstavit,kolko veci robime prirodzene,automaticky..,aku silu pritom vynakladame a zrazu,ked clovek nemoze nic..je to neskutocne tazke,zlozite prijat..
Uprimne..Malo sa tu spomina spanie na chrbte a Ja sa musim priznat,bojim sa,ako to zvladnem..,pretoze lezim na chrbte par min.a musim hned na bok..Takto mi je dobre a kludne zaspim..Na chrbte nedokazem. Teda bolesti sa nebojim,ale toho spanku na chrbte?To bude utrpenie..urcite! Co Ty na to? Baby,co mi na to poviete?;-)

ska38

Nathania,
to si nemyslím,ideš na OP,musí ťa vidieť osobne.skús čo povie,napíš mu.Pošli foto pred OP do našej galérky a uvidíš veľa pŕs pred OP a PO.Ja svoje fotky tu ani nemám.Musím končiť.tak zatiaľ pa a kočky sorry, že som sa takto rozpísala...

nathania

ska38;-)
Mna sa Tv.priatel obavat nemusi...
Som zena..,mozno budeme dobre kamosky... ,takze ziadny strach...Niesom konkurencia;-)

...a este..Myslis,ze by som sa vedela s d.Cerven.dohodnut aj telefonicky-teda konz.na dialku? Napr.by som mu napisala e-mail,popisala sv.predstavu,poslala foto-viac.zabery,potom mu zavolala a dohodli sa na opke..? Vies,nemozem lietat hore dole len tak...casto... ;-)

ska38

Nathania,
a ešte jedna vec, pre mňa bolo hrozné zistenie, že zrazu mňa musí obskakovať niekto,vieš nešla som sa zmieriť s tým, že teraz si nemôžem/po OP/len tak rýchlo vstať,zobrať psa na ruky alebo pohár z kuch.linky a tak...A sprcha?!?som si v sprchovom kúte nechala hadicu hore v nástavci, tak som šomrala sama na seba aká som blbá,musela som používať vaňu.Ono sú to blbosti, čo teraz píšem ale vtedy,tesne po OP,som pozerala na sprchu,ako na niečo nedosiahnuteľné,keďže som nevedela dať ruky ešte hore.a zatvárať dvere na sprche,tak to tiež nie a vyhrala vaňa.A susedia, stále zvyknutý, že im idete pomôcť a musela som sa vyhovárať, že som spadla a potom po pár dňoch mi nosili mastičky a nakoniec som sa dozvedela, že všetci o mne hovoria, že som si zlomila rebrááá,tak som to musela vysvetľovať dodatočne...Sorry kočky za tieto blbiny,no vtedy mi to tak nepripadalo...

nathania

ska38
..rozumiem..
Mozme niekedy troska komunikovat cez e-mail,prip.Ti napis.aj moje cislo.. Mozem Ti napisat e-mail?Posles mi teda sv.foto pred a po?

ska38

Nathania, len ja už som tu málo,už som zasa v tom stresovom kolobehu.A keď som bola pred OP,frajer mi vyčítal, že mám nový internetový objav-new frajera,no nemohla som mu povedať,že ja tu chatujem s kočkami z fóra.Keďže som bola stále pri PC.

nathania

ska38
Takze si to zvladla takmer v pohode..;-)
Bolest,slabost..na to musi byt clovek pripr.,to sa da...,horsie,ak to telo neprijme..
Nebojim sa bolesti,myslim,ze som dost silna..skor kompl.,ale snad nebudem ta nestastna vyninka..
Citam to tu a vascinou je kazdy spokojny...;-)
Inac-dakujem,si mila,ze si somnou takto pises,odpovedas mi..Velmi to pomoze v rozhodovani.

nathania

ska38..
Ano,strucne a jasne;-) teda vystizne...
Co uz..nikto nieje dokonaly..

ska38..mohla by som Ta poprosit?
Ja ziadne foto este nemam,lebo neviem,ako to sklbit...s tou mojou pracou....
Ak to nieje problem,mozem Ti napisat sv.e-mail a posles mi sv.foto pred a po?
Ja mam 166/60,pod prs.neviem presne,musim sin kupitb kraj.mer.a zmerat,ale asi zhruba 77-79?Neviem.Mas sirsi hrudnik.Kup.si vacsin.38A,B,podla strihu... Myslis,ze 300ml.stredny staci?

ska38

Nathania, no prvé dni uff,hrozne ma bolel chrbát.Na 2-hý deň po OP sa mi kýchlo a už sa tomu nedalo zabrániť,tak som videla všetkých svätých...Potom na 4-tý deň po OP, som si natiahla sval, som sa nevedela sama posadiť,tak mi opuchlo prsko,potom po týždni som mala nejaký hnis v jazve, to som hneď utekala k Dr.Červeň.Nechcem ťa strašiť ale u mňa to prebehlo asi takto...Po prvom týždni lepšie.Vlastne každým dňom menšia bolesť.A TBL od bolesti som zobrala asi len prvé dva dni po OP a aj to 1x denne.Nie som ten typ, čo sa rád dopuje analgetikami.
Ja nemám žiadne problémy, ako by som ani nebola na OP.
Kontrola bola 1x po 10-ich dňoch/štichy/,potom po 1,5 mesiaci a teraz bude až po roku.