Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Nathania,
super a kamoška ti určite pomôže,tie prvé dni je dobré,nič nerobiť.Niekto to tu písal, že prvý týždeň ani kávu sama zaliať.
A toto som raz prečítala u DR.Červeň v čakárni,už som to tu písala:

KRÁSA JE DANÁ PRÍRODOU, DOKONALOSŤ SI VYŽADUJE RUKU CHIRURGA!

nathania

ska38..
Ja uvazujem nad 300ml,stredny profil a rez pod paz. Rada by som prirodzene,aby som si mohla kupit saty...tricko..,take,ake teraz bez podprs.nemozem ;-)
Povedz...ako si sa citila prve dni,tyzdne a ako sa mas teraz?
Aku pracu vykonavas moment.?Nemas ziadne zdr.probl.?
A ako je to potom s kontrolou u lekara,kedze som za hranicami?

ska38

Nathania,
ja som to takto riešila minulý rok.V júni 2009 som mala konzultáciu u Dr.Červeň a dohodli sme sa nad termínom tesne pred vianocami 2009,ale keďže som prechladla /ja múdra som odpratúvala sneh/,sa OP nekonala.A potom mi volali 11-teho, či môžem na OP 12.jan.2010.Takže som čakala na OP polroka,sama som chcela termín v decembri.

nathania

ska38..
Ja tiez citam,citam..
Ked som to 1x nasla ,toto forum.tak som listovala vsetky strany dozadu..a poviem Ti ;-0))))occciiiii bolelei.ale bola som nazhavena....a v ocakavani info...zvedava...a uprimne,netusiaca...kolko zien,dievcat...je po...,aj pred ;-)
To ma nejako posunulo,lebi tiez uz xy rokov sa stale pytam...preco Ja nemam..vascie...;-)))))
Nestalo sa a tak si asi musime pomoct..;-),teda-niekto Nam musi pomoct....splnit sen...

nathania

ska38
Ja som z KE...uvaz.som nad Chirmed..,ale nemozem byt v tomm case doma..
Nik nevie,ze nad tym uvazujem..
Neprijali by to.Bola by som odsudena...
Jednoducho to neprichadza do uvahy po ziadnej stranke..
Mam ale koamsku v BA.Preto som zacala uvaz.na doct.Cerven a ako tak citam,citam ;-) su na neho len same dobre ohlasy.takze spicka vo sv.odbore..
Kedze oper.aj v Pezinku,tak by som to z BA nemala az tak daleko... ;-)Dobre som to vymyslela? ;-)

ska38

Nathania,
prečítaj si toto fórum dozadu.Nájdeš veľa odpovedí, reakcií,ako to každá prežívala.Ja som si zvykla pri čítaní,niektoré odseky-odpovede kopírovať a ukladať v PC a potom priebežne pred OP čítala...fakt pomôže.Aj keď niekedy som toto fórum len čítala a čítala a bála som sa že skôr ako pôjdem na OP pŕs,pôjdem na OP očíííí.

nathania

ska38...
Hmmm...,to prave,ze netusim...
Nikdy som ziadnu op neabsol.,neviem,ako to moje telo prijme a ako to zvladnem...
Tiez uvazujem,ze aspon mesiac,ale kvoli praci to mam stazene..
..a este-do konca jula si musim vybrat holiday a ak nie..tak sa mi ta tuzba rozplynie...
Na Vianoce by som rada cest.domov a tym padom..co? Cakat na buduci rok?;-(

ska38

Nathania,
Dr.Červeň-Novamed BB,OP:12.jan.2010,Eurosilikón okrúhly,350ml,vysoký profil,rez pazuchou,výška174cm,váha56kg,pod prsiami 77cm,cez prsia 85cm, pred OP.

lolo77

caute.. tak kupila som ten krem co ihla pisala.. kupila som hlivu ustricovu..teraz sa len dopovat a mazat :-D dnes mi aj volali zo siklienky..ze ci naozaj chcem tie 300 ze ci mi to doktor schvalil.. a ze ci sa mi tam zmestia..keby oni vedeli ze su o 2mm vacsie do sirky ako tie co som mala mat..