Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

..ska38
Prosim Ta,mozes mi povedat ,ako si na tom bola Ty?;-)
Kde si absol.oper.?Ja uvaz.nad d.Cerven.,lebo vyzera byt the best odornik,podla info;-)
Ako dlho si bola doma a aky cas si potreb.na rehab.po...opke?

nathania

Ahojky;-)
Dik,ze reagujes..;-)
Cenim si to!
Takze...budem strucna..
Som prac.za hranicami.citala som ,ze aj Ty..tak snad poradis..,povies sv.nazor..
Absol.si "zvacs,prs",o com uvazujem aj Ja..,len neviem,ako to vsetko poriesit,kedze holiday mozem vziat akurat 2tyzdne..Podla toho vsetkeho,ako to tu citam a zbieram info..,myslim,ze po takej krakej dobe nebudem schopna prac.

nathania

Ahoj ska38 ;-)

Citam..,ze si za hranicami..Ja tiez.
Mozno by si mi vedela pomoct,poradit..
Prosim Ta,ozvi sa mi.Dik ;

ska38

Ahojte kočky,
Della?!Ahoooj, ja som stále v zahraničí,mám sa dobre,už začnem niečo aj robiť s telom,treba vrátiť kondičku.Takže začnem behávať...Prská sú v poriadku, vôbec ma nič netrápi,akoby som ani nebola na OP.Teraz 12-teho som mala 3 mesiace po OP.Budúci týždeň som na SK, tak pofotím a pošlem new fotečky.
Wendy1, na tú sa stále spytujem,ale ona má detičky, ešte k tomu v čase OP ,boli všetci chorí.Bolo to na ňu dosť.Tiež ma zaujíma,čo vymyslela s tým prskom, či išla na reOP?!
Bodynka, no super!!!!!A konzultáciu budeš mať v BB?V máji som na dovolenke.hm..škoda, že konzultácia nie je budúci týždeň,by som ti pomohla sa dostať do Novamedu.Ale super si sa rozhodla,ísť k Dr.Červeň.To s tou veľkosťou u toho druhého Dr som bola šokovaná aj ja, že tak málo ti chcel dať.A ako to vyzerá s tou pôžičkou?!Dovtedy bude?Alebo už máš?nejak som to nepostrehla.Aj napriek tomu ti držím palce a najlepšie by bolo, keby si vyhrala peniažky.Drž sa!

mihalicka

Kappa,
Carol sa myslím už vrátila, videla som fotky na FB. ;-) Ja sa mám fajn, už som písala, že akoby nič také ako operácia nebolo. Ale podprdy veru meniť nemusím. Iba tri sú mi malé.

kappa

ahojte vsetky ceckanky:)))) nic nestiham neviete ci sa uz carol vratila z dovolenky?????ja uz robim ako fredka a nic nestiham a ani vas citat .............. mihalicka ako sa mi mas????? co nove??ja musim nakupit od zakladu nove podprdy:))) ihla.............. aj teba zdravim a aj vsetky ostatne krasavice dufam ze leto bude nase biele tielko bradavky vystupene a ukazeme sa svetu ake sme krasne a stastne:))))))))))

mihalicka

Ahojte,
ja len na rýchlo..

Lolo 77,
strie hádam nie, to nie je zasa nejaké rapídne zväčšovanie. ;-)

Jeyla,
ja po mesiaci /skoro/ už som úplne v pohode, ako by som ani nikde nebola. Už len čakám nech zmäkknú a je to v suchu. Dostala som 350 ml. ;-)

laloa556

bodynka
no ja nad tym rozmyslam uz dlho.. a neviem sa rozhybat :-/
ozaj červen ma volne terminy na konzultaciu az od maja? ci to tebe tak vyhovovalo? a vlastne ved to uz je o 2 tyzdne :) jeeeej :) a ako to nakoniec budes riesit? spotrebny uver, ci fin. poradca vam nakoniec pomohol?

ihla

lolo
Strií som sa bála aj ja. Preto som si uz od februára :D:D:D:D (operáciu som mala, ak si spomínaš 8.4.) natierala prsia elasti-q krémom. Povedala som si, že ak sa mi aj napriek tomu spravia, tak si aspoň budem môcť povedať, že som aspoň niečo urobila pre to, aby sa nespravili. Myslím, že sa nespravili, už som pozerala - no nevyzliekla som si tu podprdu, len som si ju tak odtiahla a nakukovala. Natierala som sa po sprche - 2x denne. Čiže uuuuuuuuuuuf, lebo strie na prsiach by som teda fakt nechcela. A dokonca som sa natrela aj v den operacie :-) a doktor mi na to nepovedal nič.

avm
No ja som mala asymetriu a na konzultácii lekár navrhol 350 ml do oboch. Ja som sa ho opýtala, či nedáme radšej rozdielne veľkosti, kvôli tej asymetrii. Povedal, že to nie je ani potrebné, že tá asymetria nie je taká veľká, no baby tu písali, že po opke sa asymetria ešte zvýrazní a tak som trvala na rozdielnych a povedal, že ok. Myslím, že tá asymetria sa celkom aj dobre poriešila - no len tie foto sú len deň po, tak je ešte mooooooooc skoro hovoriť závery.