lolo
Strií som sa bála aj ja. Preto som si uz od februára :D:D:D:D (operáciu som mala, ak si spomínaš 8.4.) natierala prsia elasti-q krémom. Povedala som si, že ak sa mi aj napriek tomu spravia, tak si aspoň budem môcť povedať, že som aspoň niečo urobila pre to, aby sa nespravili. Myslím, že sa nespravili, už som pozerala - no nevyzliekla som si tu podprdu, len som si ju tak odtiahla a nakukovala. Natierala som sa po sprche - 2x denne. Čiže uuuuuuuuuuuf, lebo strie na prsiach by som teda fakt nechcela. A dokonca som sa natrela aj v den operacie :-) a doktor mi na to nepovedal nič.
avm
No ja som mala asymetriu a na konzultácii lekár navrhol 350 ml do oboch. Ja som sa ho opýtala, či nedáme radšej rozdielne veľkosti, kvôli tej asymetrii. Povedal, že to nie je ani potrebné, že tá asymetria nie je taká veľká, no baby tu písali, že po opke sa asymetria ešte zvýrazní a tak som trvala na rozdielnych a povedal, že ok. Myslím, že tá asymetria sa celkom aj dobre poriešila - no len tie foto sú len deň po, tak je ešte mooooooooc skoro hovoriť závery.