Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

Ihlicka, roznu velkost implatntatov si zvolila sama, ci Ti odporucal MUDr. ??

Dievcata, este by ma zaujimalo, ako ste riesili predoperacne vysetrenie - u svojich domacih lekarov alebo na klinike - co vas tam vysli?

avm

Ahojte, netusila som kolko vas / nas je pred ci po, som milo prekvapena.
Mihalicka, prepac, pomylia som si svagrinu so svoktou, kdesi som ale citala, ze aj mamicky a svokrusky chodia k rovnakym operaterom ako nevesty a dcery.

jeyla

bodynka,
nooo ja si to chcem tento tyzden kupit a budem sa snazit si to mastit aspon vecer po sprche....nech mam dobry pocit,ze som nieco pre seba robila...ked sa mi nahodou spravia tie strie.Ale strie su vacsinou geneticka zalezitost a hlavne hormonalna,cize v puberte a pocas tehotenstva sa buria hormony.Tak hadam po operacii sa nespravia.

84nika

della - nasa stratená, ahoj :) Moja ty más tiez pod zlazou ako ja, ze? Ja mám tiez to lavé o nieco vyssie a väcsie ako to pravé, ale asi to bude tým ze ja som aj pred OP tak mala. Ale to lavé som mala po opke viac opuchnuté a dost dlho a popritom som pravácka, no neviem.. a dodnes to mám citlivé ked mám dostat krámy.. No nie sme jediné.. ty si neskusala ten stahovací pás?

bodynka

a natierate sa denne? Jeyla ty sa budes denne ? Ja sa natieram 3x za tyzden olejom. Ale nemasirujem sa nato som leniva.
Della da sa, super ze si sa ozvala stratena viila

elli11

kočky...mala z vás niektorá jedno prso necitlivé? a za aký čas by mohlo byť citlivé? mám 20 dní po opke dik

martinka54

lolo
ja som neuzivala nic a natieram sa az po opke s normalnou niveou. doktor mi hovoril, ze nic specialne a drahe netreba, dokonca som mala napisanu v papieroch indulonu a marinu okrem toho.
ked sa chces pred tym natierat, mne velmi pomohol krem s mary kay. ked som bola tehotna natierala som si stale brucho a nemam ani jednu striu.

jeyla

lolo 77,
ahoj,ja mam tiez sklon k striam a chcem si uz teraz zacat natierat prsia s kremom.Mam mesiac pred opkou.Pocula som,ze dobry krem je bud elasti-q,potom nejaky z Locitane,co je z radu pre matky.Tak si pojdem kupit veruze...pre istotu...lebo dalsie strie by som uz neprezila:(

jeyla

mihalicka,
a ako sa citis po mesiaci???v pohode??a kolko ml ti dal??? ja mam 24.juna statnice tak hadam za mesiac to bude uz ok a budem sa moct sustredit na ucenie a tak vseobecne....inak mam mesiac na to,aby som zacala cvicit a spevnila si trosku postavu,lebo potom bude hned leto a 2mesaice asi nie je dobre cvicit,ze??

lolo77

baby co mate uz po.. mam otazku.. myslite si ze sa mi mozu urobit strie po operacii? nedavam si velke prsia robit..ale tak mam sklon k tomu.. aj ked som vyrastla..tak sa mi urobili.. myslite ze by som si to mala natierat? a dalsia otazka.. uzivala ste niektora hlivu ustricovu pred op? mozete mi doporucit nejake dobre? lebo ich je strasne vela..