Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Bodynka, prepáč pomylila som si ta asi s bratislavou....dlho som tu nebola ...už stracam prehlad, ktorá z vas čo a ako :-)

84nika
..aj ja som uz zacala chodit do fitka ale zatial cvicím len nohy, zadok, brucho a boky..tak lajtik...bojím sa cvičit prsia a ruky...lebo pri mojej "smole - 11 dnove trpnutie prs ast." by sa mi to nemuselo vyplatit...
..bože ja uz som si tolko vytrpela s mojimi prskami,až no...
..inak som rada, že sme aspon 2, ktore maju jedno vyššie ako druhé :-)

mondan

Práve som bola na galerke..
natal
krásne prsíčka.
Ako to tak na tej galerke pozerám,som na tom momentálne úplne najhoršie zo všetkých pred opkou. Ale na druhej strane ma to ešte viac vyhecovalo aby som do toho šla bez váhania. Mám fakt otrasné...Už nech som pod nožom:-)

mondan

Ahojte všetky,
tak ja už o týždeň idem pokecať s doktorom, veeeľmi sa na to teším a nemôžem sa už dočkať. Byť už natom tak ako ty ihla...Už sa len kochať tou krásou:-)
ihla
ty si písala o nejakej košielke a pančuchách čo si si v nemocnici obliekala, to ti dali oni? Alebo si si to doniesla z domu? A prečo pančuchy?

laloa556

ihla

to fakt? :) baby, sorry, viem že to nie je moc k téme, ale ma to zaujíma, kedže na prská môžem získať len takto peniažky.. ale.. nebol s tým žiadny problém, normálne ti ho dali? môžem sa opýtať na koľko rokov si si dala splácanie? a ešte že, kebyže ho splatíš skôr ako je v zmluve, tak sa platí nejaká "pokuta", či tam sa to tak môže?
ty si bola na OP teraz niekedy, že? ak si dobre spomínam :)

laloa556

ihla

ďakujem za povzbudenie ;) teraz vás budem čítať a na bud. týždeň vám dám vedieť ako som dopadla :) dúfam, že sa to bude dať vybaviť.. neviem, či pri tom spotreb. úvere nie sú nejaké podmienky.. no uvidíme, ale tak by som si priala aby to aj mne vyšlo :)) keď si predstavím, že väčšina z vás je už na tom druhom brehu, a ste také šťastné :) to musí byť skvelý pocit :)

ihla

laola

chod do toho, nedaj sa odradzat :-))

avm

Ano ano, dnes 7. den. Moja, vlasy od stvrtku neumyte, priatel sa na mne smeje, ze aka som strapata, neucesana - tyzden moje vlasy nevideli ani len hreben :D Dneska by mi mal on zmyt. Ako zvladla by som to aj ja, ale lepsie bude, ked mi zmyje dakto druhy. Ruky moc teda nedvyhnem. Ani neskusam, ze ako max dvihnem ruky - nechavam ich radsej vklude, nenamaham sa. Nikam ani nechodim, uz som tyzden zavreta dnu, ani som nevedela, ze prsi :D zaluzky zatiahnute...som ako netopier.