Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Predpokladam, ze natal myslela, ze ide na vybratie stichov. Tie sa vybaraju po 10tich dnoch od operacie.
Dr. Cerven dreny nedava a aj keby daval, tak sa vyberaju skor ako po 10 dnoch :)
Ja idem na stehy v pondelok, celkom sa tesim, hlavne na sprchu - klasika.

Lolo raz spominala (teraz neviem ci tu na fore alebo na fb) ze ak nas ta podprda tlaci, je mozne si tu gumu naboku rozstrihnut - neviete sa mi niektora k tomuto vyjadrit? Povedali vam doktori tiez nieco taketo? Lebo mna fest tlaci ta guma na podprde - konkretne v mieste, kde je zosita guma a zips a hrozne mi to tlaci na daku kost, ale tak moc, ze ked stojim alebo sedim, tak vydrzim len cca 10 minut a musim si ist lahnut, lebo je to hrozna bolest ze mi je fakt az zle.

bodynka

Mihalicka a kedy budes vediet ze kedy idem presne ci 1. alebo 2.? A vie mi niekto vysvetlit ako sa tam vlastne dostanem? Je to na ulici holleho??

natal

HEJ U CERVENA,PAS JE CO SA DAVA NAD PRSIA,NA TEJ PODPRDE ABY NESLY HORE,JA SI MYSLISM ZE TO UZ NEPOTREBUJEM,MOJA GRAVITACIA JE UZ DOBRA,ALE ESTE HO MAM,VED ZAJTRA MY POVIE DR...

natal

DAKUEJEM BABENKY STE ZLATE,ZAJTRA MAM 10DEN PO OPKE IDEM DO BB NA VYBRATIE DRENOV,TROSKU SA BOJKAM,TEN PAS CEZ DEN UZ NENOSIM LEZE MY NA NERVY LEN MY SPOSOBUJE BOLEST,DAVAM SI LEN NA NOC,INAK UZ TLAK V PRSIACH NEMAM,A UZ AJ TROSKU VARYM,UMYVAM RIAD SOM V POHO,LEN SU TVRDE ESTE BOLAVE..PRIDAM NESKOR NOVE FOTO,LEN TROSKU LUTUJEM ZE SOM SI NEDALA O 50ML VIAC..DRZYM PALCE NOVYM CAKATELKAM

ihla

mondan

kosielku aj pancuchy ti tam daju. kosela je ta, co sa vzadu na troch miestach snuruje a pancuchy tu proti tromboze ci comu.. take samodrzky :)