Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

bon bony
idem ku Trškovi a ty ku komu chceš ísť?
ihla
tak to je super a za tie ciciky si veeeľmi rada zaplatím:-))))

mondan

bon bony
škoda že si sme sem nepísali skôr. Ja som zo ZA,žila som tam celý život, len pred pár mesiacmi som sa presťahovala do zapadákova pri Púchove. A ja idem na konzultáciu už o týždeň, no škoda...
ihla
díki za tvoju odpoveď na pančuchy, už som myslela že to budem musieť tiež kupovať:-)))

bon bony

Ahojte! Som definitivne rozhodnuta pre augumentaciu.
Nie je tu nejaka kočka zo Ziliny, ktora je rovnako rozhodnuta ako ja, s ktorou by sme sli do toho spolu a podporili sa, popisali, stretli atd?
Bola by som velmi rada, nech to mam s kym prezivat a pripadne absolvovat aj konzultaciu a tak :)

sya

baby uz mam rok po opke a asi by sa patrilo ist aj nakontrolu ci??? od vybratia stichou som este nebola... lenze mne sa velmi nechce... domou pridem len na tyzden a zrovna do bb sa mi nechce... kozy su v pohode, len od opky ta lava sem tam nieze zaboli, ale akoby som v nej nieco citila, ale len chvilku a prejde to... ale to len tak raz za dlhy cas... ci??? co myslite???

natal

SPLIETLA SOM SA PREPACTE,IDEM NA VYBRATIE STYCHOV TAK..TEN PAS AK VAS TLACY KLUDNE SI HO MOZTE DAT JEMNEJSIE NIE NA FEST,DR POVEDAL..