Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

sjuzi123
nechce sa mi ísť už dozadu, viem že sme spolu už písali ale zabudla som aké si si dala? veľkosť, guľaté,pod sval? A ak ťa môžem poprosiť akú značku máš? ozaj a platila si u tršku za konzultáciu? a ešte jedna otázočka koľko ťa to dokopy vyšlo?

84nika

bon bony
a chystás sa do Pezinka, ked som citala ze sa rozhodujes medzi Kostalom a Cervenom? Inac ja povodne som sa chystala k Cervenovi, kedze na tomto fore mal same dobre referencie, az potom mi jedna znama poradila Kostala, tak nakoniec som isla k nemu. :)

sjuzi123

fotky este nemam, asi až cez víkend. moc som ich ešte ani neokukovala, pre istotu.. :)

hej bola som u dr.Tršku v BA

sjuzi123

čaute baby
tak už som medzi vami. už sa to docela dá. vy ste sa kedy mohli normalne vystrieť?chodím ako babka..

a občas ma pichne v prskach, to asi kedy prestane?

mondan

bon bony
ale ak by som ti mohla poradiť na dr.Červeňa som ešte nepočula žiadne negatíva, takže byť tebou ak by som to mala ohľadom cesty rovnako ďaleko, tak určite dr.Červeň.

mondan

bon bony
prečo Trška? Najlepšie referencie čo tu čítam sú na Dr. Červeňa a Dr. Tršku..A ja to mám do prievidze ku Trškovi najbližšie..O tom tvojom doktorovi Kostalovi som ešte nepočula.
A asi sa nepoznáme ja mám už niečo cez 30 rokov:-(

bon bony

mondan

Ja sa rozhodujem medzi Cervenom a Kostalom, obidvaja maju velmi dobre referencie, neviem ako sa rozhodnut.
Preco si sa rozhodla pre Trsku?

Mozno sa pozname veru :-)
Kolko mas rokov? Ja 25, blizsie by som takto verejne presne bydlisko neuvadzala, nech ma niekto neodhali :D