Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

ihla

..jasne, ak neberies antibiotika, tak si kludne vypi....

..dr. Trška predpisuje dalsie antibiotika ked prepusta domov po opke...

Mondan
...dobre si sa rozhodla, dr. Trška je super...čo sa týka výkonu i prístupu...potvrdí ti to určite aj martinka54

Sjuzi123
ja som bola u dr. Tršku na opke 1.2....presne si viem predstavit, čo teraz prežívaš...neboj každým dnom bude lepšie a lepsie...i ked u mňa to tak nebolo...ja som si svoje veru užila :-(
..pomalicky sa inak na chvilku začínaj vyrovnavat - ja viem je to tažke, ten chrbat bolí jak sviňa.....ale sem tam to už skúšaj..
..mas pod zlazou či pod svalom???

..ja mam 360ml pod zlazou

..inak pošlem new foto - zajtra livke

84nika

bon bony
ešte čo sa pamätám, tak u neho bola aj sima3 ale ona už v PK, a asi týždeň predo mnou, tiež bola velmi spokojná, no pár mesiacov sem už nechodí, tak neviem čo je s nou...

ihla

prcinkka

ved silikony poznat skoro vzdy :) netreba na to rentgen, aby si niekto vsimol, ze su to silikony :)

pocuvajte - alkohol po opke mozme kludne pit? :)

ihla

prcinkka

www.scottcamazine.com

:D:D:D

livuska

mne nepomohla ani servitka, pisal mi ale doktor, ze si mozem tu gumu nabokoch rozstrihnut, ze sa nebude parat dalej alebo vypodlozit vatou :)

prcinkka

Caute baby.100 rokov som tu nebola .Mam na vas taku otazocku,ktora mi nedavno tak "trkla" v hlave....baby,ked pojdem na rontgen pluc,tam bude vidiet tie silikony?neviem,mozno som infantilna,ale mna to fakt zaujima.Ako sorry ale nepotrebujem aby moja obvodna vedela,ze mam silikony :-))Co vy na to???

84nika

bon bony
hej som spokojná, super prístup, mám implose ale pod zlazou, kedze som mala dostatok koze, malé prsia a este k tomu ovisnuté, ja som pred rokmi dost schudla, tak preto. Fotky pred OP som si ani nerobila, kedze som sa az tak hanbila. Bola som na konzultacii este u dvoch chirurgov, kt. nechcem menovat, no nakoniec vyhral Kostal, ta znama co mi ho odporucila jej robil napr. tvár a bola moooc spokojna. No ja som bola u neho v BA, kedze este vtedy nerobil v PK, bola som koncom januara a dostala termin na oktober, no ked ides do PK, tak vraj do 1-2 mes. dostanes termin, kedze piatky operuje len tam. ..no je to tvoje rozhodnutie.. ;)

bon bony

mondan

Kostal je dost znamy, zvykne robit opravy po sfusovanych plastikach, zevraj je to borec, citam na neho same pozitivne ohlasy.

Preto sa neviem rozhodnut, kedze citam, ze aj s Cervenom su zienky spokojne.
Pre mna je to jedno, ci PK alebo BB, ide mi hlavne o doktora.

84nika A co vravis? spokojnost? nnapis prosim nieco blizsie :)