Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

ihla
ja mam vybavenu maminu s tym by nebol problem, len je teraz na mne nalepena a uplackana. dnes som vybehnem na pohotovost a uvidim co bude dalej. pokial by to boli len zubky tak pojdem a ked nieco vaznejsie,budem radsej doma.

ihla

Inak v pondelok idem na vyberanie stichov - konecne bude sprcha :) jupi. Uz sa citim ako volakedy, ked sa ludia neumyvali, len na seba kydali vonavky... haha

Vy ste si pred vyberanim stichov aj trochu oholili pazuchy? - len tak okolo jaziev opatrne...

ihla

martinka

som rada, ze trochu lepsie. Priatel sa o malu nebude vediet postarat? Sice,ked je ti dietatko chore, asi by bolo aj blbe ist von s kamoskami...

ja som tuto noc tiez vstavala kazdu chvilu, bolel ma zadok z tolkeho lezania a som od pol 3 hore, bola som hladna, tak sa mi nedalo spat.

laola

dakujem :)
a nestresuj kvoli tomu, ako ti vyzeraju prsia teraz, uvidis, ze v galerke sme same take exkluzivity :D

jeyla

Ty mas foto uz v galerke? Hm, ake mas miery, ked ste sa dohodli na takom malom objeme? vyska vaha ... :)

martinka54

ihla
dnes mi je trosku lepsie v noci som iba 6x vstavala k malej asi to bolo fakt z unavy. boze a dnes som chcela ist konecne s kamoskami von, neviem ci aj pojdem, ked ma mala teploty

laloa556

no čaute kočky, tak nejak som sa odfotila, idem poslat fotku, strašne sa hanbím, lebo mám brrrr kozy.. až mi je do plaču ako to vidím na fotke :(

ihla

no martinka, chudatko :( ja si myslim, ze to moze byt z unavy. mame predsa odpocivat po opke. dufam, ze coskoro bude vsetko ok

martinka54

ahojte babule, musim sa vam poztazovat.malej idu zuby a ma vysoke teploty, skoro vobec nespi a mna zacali opat boliet prska. moze to byt z unavy? klubok dole wendy, jej tusim deti ochoreli ako to zvladla, lebo sa som hotova a to zatial dve noci nespala a vidim to tak, ze ani tuto nebudem. :-(