Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

a čo myslíte, ako dopadnem s tými nešťastnými prsami? čo by mi tam dal? anatóm al. guľaté?

a pridám si vás aj na fb, som Ivana aby ste vedeli, mám tak takú čierno-bielu fotku :)

laloa556

no baby, tak už som aj ja v galerke..
pozerám vaše prská a máte ich krásne, čo som zatiaľ pozerala!
ozaj a viete mi povedať nick niektorej, kt. má anatómy robené u červeňa? alebo aj u hocikoho ineho?
a gulate u červeňa? nech vidím jeho robotu.. lebo už mám z toho miš-maš :)

a u dr. koštála kto bol? :)

ďakujeem ;)

mondan

sjuzi123
díki za odpoveď, len si ma trochu prekvapila tou cenou:-( mne písal na mail že ma vyjde maximálne do 2500 eur a ty píšeš že 2800 eur...Chcem sa s ním na konzultácii v piatok dohodnúť presne na takých aké si si dala ty. Len 320ml do jedného a do druhého by som chcela viac,lebo mám asimetriu, ale tiež anatóm a pod sval.Žeby tá cena bola väčšia, preto lebo ty si bola v BA? Čo myslíš?Alebo to bolo, ako tu niektoré kočky spomínajú značkou silikónou? A tú cenu ti povedal už na konzultácii alebo až pred opkou?

martinka54

ihla
jeej to bude pocit, ze sa konecne okupes. viem si to zivo predstavit, doteraz si to pamatam ako som sa prvy krat po opke osprchovala cela