Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

HOLKY
UZ MAM FOTKY...LEN ESTE NIE VSETKY...POSLALA SOM EVICKE 23 A DALA ZATIAL LEN 13...ASI KVOLI TEJ PORUCHE...
TAK MI TO OMRKNITE A ZHODNOTTE...!!!
KLUDNE AJ KRITICKY!!!
ASPON BUDEM VEDIET... :))
LAILA :))JA SOM ALE OSOBNE NADMIERU SPOKOJNA... :)) PRE MNA SU TO MEMENTALNE TIE NAJKRAJSIE PRSIA NA SVETE!!! :))
TESIM SA JAK MALA :))

della

Laila-laila

..díky, s tvarom prs som spokojna, len keby mi už to lave kleslo a zmäklo...bola by som štastná..

Martinka54
..ty to mas super, fakt sa musim dobre zahladiet, aby som zistila, že prave mas trocha vačšie..

Bodynka
..s tym M mas pravdu..

Laola
..pozri album :-)...len sa nezlakni

ozaj baby po opke...mali ste niektora po 2,5 mes. jedno prsko stale vyššie???
ak ano poradte, čo s tým - prosím
..asi budem musiet poslat foto dr., že ešte stale mi nekleslo

sjuzi123

lolo

ty kedy teda ideš? ja som velmi spokojna, mam to sice ete polepene ze to neviem uplne okukat ale inak fakt super. fotky dam asi bud. tyzden ked uz budem mat vonku stichy a budem odlepena :)

bodynka

laloa je uz mimo ale volala mu a ma volat v pondelok lebo nemali zapisnicek u seba. Zdravim vsetky baby. Na dnes som uz mimo.

martinka54

laila laila
to je tielko a mam ho sto rokov. kupovala som ho v dm. uz po malej som ho nenosila, lebo mi zostali otrasne prska, ale teraz ho mozem opat nosit :-)

baby dakujem za pochvalu tak ma to tesi. to prave mam este stale vacsie a tvrdsie. dufam, ze sa to cim skor upravi