Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

jeyla,

ano do BB, strach este neriesim, Ty ano?
Ja mam 166 a 50, po dlhom skusani a konzultovani som odmietla anatomy a zvolila gulate 300. Mas este otazky, v poho sa pytaj.

avm

jeyla,

Ja mam 166 a 50, po dlhom skusani a konzultovani som odmietla anatomy a zvolila gulate 300. Mas este otazky, v poho sa pytaj.

avm

jeyla,

avm

Ahojte!

ktosi sa pytal, ci MUDr. Cerven dava anatomy - ano, aj mne ich navrhol, hoci nakoniec sme sa ujednotili na gulatych. Som cerstvo po konzultacii (v piatok) a mam prijemne dojmy, sestricka Zuzanka je trpezliva a ochotna a s MUDr. C. su perfektny team, on je ludsky, pohodovy a pokojny, v abmulancii vladne napriek nahote prirodzena atmosfera a groteskne je, ked vam MUDr. C. "pricapkava" na hrud rozne tvary a velkosti implantatov a gumovych napodobenim prs, mne sa to fakt ratalo a nemenej otvorena debatka zien v ambulancii, ktore nahlas a v pritomnosti cudzich panov sprevadzajucich svoje polovicky rozoberali vsetky detaily pred, pocas aj po OP. No pohodicka ako v kaviarni.

Odporucam zazit a vyskusat konzultaciu aj v BB.

wiwien

ahojte baby dlho som tu nebola..no laila, máš to super tie prsia..fakt:))možeš byť spokojná ..no baby ja už fakt neviem, pozerám si tie foto, na niekom sa mi zdá 350 vela, alebo kamoška má 325 a zdajú sa mi velké, ale zase ked pozerám iné foto, tak sa mi zdali aj 350 uplne super, alebo ešte by som aj väčšie dala, ked to vidím..ja neviem preboha od čoho to závisí..a ani to neviem čo je vysoký a stredný profil, nemohla by som vás poprosiť, keby ste sa na mna kuk v galerke a poradili mi, aku velkosť, ja si predstavujem prirodzené, nie moc velké.....díky moc

sjuzi123

baby vy ste kedy začali použivať normalne ruky? či ste to cítili, že už je vám fajn?..teda tie, ktore mate pod svalom..

ska38

Ahojte kočky,
ako sa máte,ja sa nemôžem dostať na SVK,keďže nič nelieta.Plánovala som týždeň,tak fotky čo som sľúbila, spravím a pošlem neskôr.
Kočky po OP, ktoré už cvičíte,ako to zvládate?Už začnem aj ja.Robia vám niektoré cviky problém, určite prsia nebudem namáhať.Cítila som ich tesne po OP, keď som písala na toto fórum,na klávesnicu...kde všade sa tie prsné svaly zapájajúúú......hehe

zana7

Ahojte baby,

dlho som tu nebola, gratulujem vsetkym, co uz maju po :-)
som 6 tyzdnou po operacii a mam tiez jedno prso vyššie ako
druhe a ma aj trochu iny tvar, preto som
neposielala ani fotky, musela som to predychat :-(

della,
mne povedal doktor, ze do troch mesiacov je to este v pohode. ja nosim stale ten pas a podkladam si to gazou. a tebe co povedal doktor ?