Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

neviem ako u ostatnych..ale u cervena..si ich objednavas sama..tak mesiac az dva tyzdne pred OP.. a hned aj zaplatis :-)

laloa556

ja neviem prečo stresujem :) ktovie co budem robit potom, ked pojde do tuheho :-D no uvidim, ci sa tam pichnem, rada by som isla s niekym..

bodynka ty si sa kedy k nemu objednavala? no uvidime, snad sa dohodnem s nim, snad tam ma este miesto :(

mondan

ni"q"uei :-)
prepáč už je to v poho?:-))))
Tak to sa tam určite stretneme. Spoznáš ma podľa čiernej farby...Bavíme sa dúfam o Prievidzi? Už sa nemôžem dočkať, nervozita je u mňa čoraz silnejšia..Ako to je s tým objednaním pŕs.To objednáva doktor? Lebo som tu čítala že si ich musím predplatiť a objednať ja..

lolo77

laola nestresuj.. neboj este dnes to vybavis :-) a chces ist teraz uz 2heho na konzultaciu? fiiha tak ale to budes mat stastie ked ti da taky skory termin..

laloa556

lolo77
ja som mu volala na mobil v sobotu a tam mi to zodvihla sestricka, ze nemaju pri sebe ten zapisnicek, tak som mu mala volat dnes, no tak mu budem volat po 4ej :)

laloa556

no.. tak volala som na mobil, tam mi to zodvihla ta ista sestricka, kt. v sobotu (inac je velmi mila, taka zlata osobka mi prisla), no ale ze dr. operuje, ze nech si zavolam priamo do novamedu k jeho sestricke, tak tam volam, a ze kedze chcem ist do pezinka na konzultaciu s bodynkou, ze nech zavolam na mobil po 16.00 :-D mna moze slak trafit :-D zacina mi zaludocna nervozita :)) uz som to chcela mat za sebou, body dufam, ze sa nam podari ist na rovnaky termin!! :)

laloa556

no caute babule,
wiwien, to zavisi podla mna od toho aku ma baba postavu a ci je vysoka, asi podla toho.. inak vyzera 350 ml na tenuckej malickej kocke a inak na vyssej.. neviem, mozno sa mylim :)

avm, nasla si to na fb? :)

della, nezlakla som sa, mala som sa? :) podla mna ti to pekne spravil, u koho si bola?
len ja mam este taky problem, ze by som chcela ten "spodok" viac vyplnit, nech sa mi trosku zmeni tvar (neviem ci je to mozne).. a ak si pozries/te moju fotku, tak nech nemam tie bradavky tak dole.. boze preco mi nemozu furt stat :-D tak sa mi pacia :)) no neviem ci sa to da..

taaaak a za chvilu idem volat dr. cervenovi :) ze tam mam zavolat medzi 9 - pol 10, tak sa vam hned potom ozvem :)) drzte palec!