Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

aola radsej si odbehni ved to je par minut. Kdezto za dve hodiny ti mozu termin aj obsadit.
Ano Ihla foto skresluje. Aj moje na kazdej foto vepadaju inak :D

laloa556

body
jaaj iba pred tyzdnom, tak to som rada, som si myslela, ze uz davnejsie, ked lolo pisala, ze budem mat stastie ked mi da taky skory termin :) uz nech su 4ej!! to budem akurat v posilke, tak si budem musiet odskocit zavolat :-D alebo myslite, ze nevadi, ked sa ozvem az kolo 6ej?

bodynka

Laila , livka to dala neskoro vediet a vcera zdravie neslo. Mas to dobre , pekne . Ale ja osobne by som chcela vecsie. 350 ml niekomu spravilo viac. Som zvedava co daju mne.

bodynka

neviem presne tyzden dozadu asi a cez vikend.
Della, ved tebe to velmi dobre vyzera , mozes byt pokojne stastna. Laila, aj ty to mas super .

laila laila

BABYYY!!!
WED MAM TAM NOWE FOTKY UZ DWA DNI A SKORO NIKTO MI ETE NIC NENAPISAL... :(
WED JA POTREBUJEM HODNOTENIE VASE!!!
WED SOM ZWEDAWA JAK MALE DECKO :D

POZRITE SI ICH A NAPISTE MI UZ NIEKTO!!!
:)))