Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

84nika
dakujem za vysvetlenie, zacinam tomu chapat, bez tohto fora by som bola stratena :)

no som zvedava na fotky delly kedze mame podobne typy prs..
ziadna sa uz nenajde s takym?

laloa556

tak som sa sem este narychlo prihlasila, bo za chvilu ideme grilovat :)

DAKUJEM za cislo na Cervena, idem mu skusit zavolat hned :)

baby a co mu mam povedat? :-D

84nika

laloa
ja som bola tiež u Košťála, mám anatomy ale pod žlazou, pod svlom sa ti to viac stratí.. ma označ na FB, moje iniciály V.J. a potom ti na večer napíšem..teraz ale musím bežať.papa

niquei

mondan,
jééj, ďakujem za privítanie :-)
Ja tam mám byť okolo 16.00 hod., takže sa určite stretneme :-)Lebo taká konzultácia trvá aj tak zo pol hodinu a niekedy aj viac a ozaj ja som za ňu platila.
Veď ak chceš ešte niečo vedieť tak sa pýtaj, rada odpoviem.
Ináč len tak pre opravu v niquei mám "q" a nie "g" :-)

niquei

Jééj, ďakujem za také privítanie :-)
Ja tam mám byť okolo 16.00 hod., takže sa určite stretneme :-)
Veď ak chceš ešte niečo vedieť tak sa pýtaj, rada odoviem.

mondan

niguei,
vitáááj už som myslela že sa neozveš..:-)))
ja tam mám byť o 15:45 idem aj s manželom.Ak tam máš byť aj ty o takom čase, tak ti napíšem podľa čoho ma spoznáš..

Díki za info, normálne že si ma potešila, lebo písala sjuzi, 123 že ju to vyšlo na 2800eur tak som ostala trochu v šoku.

barbora10

ahojte prsaticky a aj cakatelky.par dni som tu nebola,lebo som bola s malym v skole prirode a po internete ani chyru ani slichu:-((ale na mobile som vas citala,len sa mi odpisat nedalo.ale uz som zase tu.

martinka

normalne som slintala,ked som si pozrela tvoje nove foto.KRASA!!!!nadherne velke prsia.

natal

aj tvoje prska som pozerala a vidno kto ich robil.mas ich prekrasne.mame podobny tvar,akurat ty ich mas vacsie.fakt nadhera!!!

laila laila

BABY...KTO JE NA FACEBOOKU..???
JA SOM TAM AKO: Lolita Nabokov
A SOM TAM S TAKYMI PLAYBOY USKAMI NA HLAWE :D
PRIDAJTE SI MA VSETKY NECH SI TAM MOZEME PISAT BUDE TO RYCHLEJSIE A VESELSIE... :)))