Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

laila-laila

...gratulujem, tak to si štasna žena, ja sice nie som az tak moc spokojna ako ty...ale hovorím si, že je to lepsie ako to bolo

Laola

..nechcela som ta znechutit, len som ti napisala ako to povedal dr. mne...možno tebe povie nieco ine - neviem,
..napr. dr. Marsal ma vo vobec nechcel operovat cez dvorce, že naco...a vraj ked sa mi spravi double-efekt, tak mozem prist na opku cca. po 6 mes....tak som si povedala, že to musi byt ozaj "velky odborník" ked taketo nieco vyslovi...a ešte mi povedal, že je to aj možnost, že by som na opku nesla.....takže je velky rozdiel i medzi lekarmi....to len aby si bola v obraze :-)

mondan

laloa556
nikomu sa ten jej tvar napáči..žiadna tu nieje spokojná a preto všetky tie opky..Ja si myslím že na tie tvoje prsia by sa viac hodil anatóm, ale lepšie asi bude keď sa poradíš z doktorom. On ti poradí najlepšie, veď už určite mal aj taký tvar ako máš ty...

della

Laola

..fotky ešte nebudu zaradene v galerke /len dnes som ich poslala livke/..ona ich zaraduje do galerky..

..musis sledovat, ked livka napise, že nove foto ma della..

...neviem či môžes mat aj gulate, to ti najlepsie povie dr., mne to bolo viac-menej jedno či gulate alebo anatomy...ja som dr. povedala, že chcem aby vyzerali ako-tak prirodzene a doporučil anatomy...

tie su inak i drahsie...mna vysla opka na 3.070,- eur /3.000,- opka a 70,- e predoperacne+izba v nemocnici o jeden den naviac/

laloa556

mondan
dakujem, normalne mi behaju zimomriavky po tele :)
mne sa moj tvar vobec nepaci a della ma teda nepotesila, ked povedala ze je aj problemovy.. a na takyto tvar su lepsie anatomy? by som chcela aby tie bradavky nevyzerali take velke ako mi pripadaju teraz.. :( ked stoja tak sa mi to aj paci a zmeni sa mi hned aj tvar akoby :))

laila laila

HOLKYYY... :))
POSLALA SOM EVKE RANO NOVE FOTKY TAK POTOM POPOZERAJTE A NAPISTE MI AKO SA VAM PACIA... :))
JA SOM NAJVIAC SPOKOJNA AKO SA LEN DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRE MNA SU NAJKRAJSIE NA SVETE!!!

CMUKESS!!

mondan

laloa556
ty že máš hrozné prsia??? Vôbec si to nemyslím. Som na tom oveľa-oveľa horšie. Ale veď prečo sme tu však? tu asi žiadna nieje spokojná. Tak do toho nech už sme aj my na "druhom brehu" :-))))Držím ti palce nech ti to v tej banke vyjde..

laloa556

della
praveze som pozerala tvoje, len si ich mala este zalepene, tak idem kuk..
myslis, ze ja s mojim tvarom nemozem mat napr. gulate?

della

Ahojte kočeny, prave som poslala nove foto do galerky...
..ale prosím budte zhovievavé :-) ešte stale mam to lave vyššie...inak mam pocit, že v skutočnosti vyzeraju lepsie ako na foto...nie su to moc dobre zabery

Laola556

...más presne ten isty tvar KONICKY ako ja...som velmi zvedava, čo ti povie dr. na konzultacke...lebo mne dr. Trška hned povedal, že toto sú najkomplikovanejšie tvary...je velka možnost vzniknutia double-efektu....preto povedal, že ak tak len cez dvorce...síce je vtedy opka drahsia ale som "spokojna" proti tomu čo som mala...i ked ešte stale mam to jedno vyššíe :-(

laloa556

tak idem v pondelok do banky, dufam, ze mi daju peniazky..
a teraz akurat rozmyslam, ze by som asi mala skocit na konzultaciu aj ku koštalovi, ked ho tak chvalia a on robi v ruzinove, nie?
od neho by som rada videla nejake fotky..

inac neviem potom ako sa odchadza z tej ordinacie, ked ste uz po konzultacii, ale chcete ist este k jednemu (v mojom pripade urcite červen:)), normalne mu poviete na rovinu ze idete este ku jednemu sa popytat a ze potom sa rozhodnete?