Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

MARTINKA 54
WAAAAAAAW...!!!
PARADNE TO UZ MAS :)))
JA SOM POVODNE ROZMYSLALA ZE DAT SI Z REZU OKOLO DVORCOV AE POTOM MI TO DR NEODPORUCIL A TIEZ SOM SA POTOM BALA AKO BY VYZERALI JAZVICKY AE KED TO TERAZ VIDIM...PARAAAADNE!!!!!!!!
KRASNE TO UZ MAS...NAOZAJ!!!!
A INAK KDE SI ZOHNALA TO SEXY PLAYBOY TRICENKO..??? :)

niquei

mondan,
prepáč, dlhšie som tu nebola, tak Ti zodpoviem na tvoje otázky až teraz.
Mám anatomický tvar, 360ml, pod sval, rez v podprsníkovej ryhe a značku Polytech a celý zákrok ma vyšiel na 2224€.
Do PD som si mala doniesla pyžamko so zapínaním na gombičky, papučky a ľahké jedlo s minerálkou. Nedávali mi tam žiadne pančuchy proti trombóze a čisto na zákrok som šla už len v bielej plachte.
A ozaj aj ja idem do PD 23.4. na kontrolu, takže sa tam možno aj stretneme :-) O koľkej tam máš byť?

laloa556

kočky, nemáte niekto prosím vás, mobil na dr. červeňa? chcela by som ísť na konzultáciu do pezinka, a možno by som skúsila zavolať aj dnes :)

laloa556

kočky ďakujem za rady, della neznechutila si ma, ale akurat som sa zacala trosicku bat :) ze to take jednoduche teda nebude.. si si musela vytrpiet, ta to asi aj viac bolelo, ze? :(

della

laola - ešte som zabudla :-)

..ja som dost silna baba- ved uvidis na foto....a mala som dost tuhu zlazu, preto ich mám pod zlazou....a mne musel zlazu narezavat na osminky ako tortu, aby ju trocha povolil a vraj bude aj implos lepšie drzat....

...tak vela stastia pri rozhodovani