Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

niguei
urcite sa neboj si poslat fotky do galerky. to si potom nevidela mna ake mi zostali po jednom dietati, fakt otras.

bon bony

84nika

dakujem za infosky :-)
Pises,ze Kostal do 2 mesiacov mi da termin?
to by bolo super. Pisala som predbezne cervenovi a napisal,ze ma dost dlhe cakacie lehoty,to moze znamenat aj zo 5 mesiacov podla mna.

Toto by u mna dost zavazilo,pretoze cim skor by som chcela ist.
Neviem sa stale presne rozhodnut,Cerven aj Kostal su urcite obaja skveli,tak asi dam na tu cakaciu lehotu...

nika84 ak sa ta mozem opytat,kolko si platila u Kostala a kedy si bola na operacii?

Kostal je zrejme drahsi ako Cerven si myslim...

bon bony

ahojte,

nedavno som tu pisala prvy krat.
Som zo ziliny,chystam sa na augumentaciu a hladam tu nejaku kočku,ktora sa tiez chysta,mohli by sme to absolvovat spolu.
Nenajde sa ziadna taka,ktora nema zatial ani termin na konzultaciu?

Minule som pisala,ze sa rozhodujem medzi Kostalom a Cervenom.Uz som naklonena viac Cervenovi.On robi aj v pezinku?

Apropo- ake ceny ma Cerven?napiste baby prosim...diky :)

bodynka

Brborka dufam ze mas pravdu. Ale jednu mas, lebo uz teraz si vravim ze som si mala lepsie vsimat ze operuju aj v pezinku a hned by som sla k nemu veru.
Dobru noc vsetkym babam.

jeyla

avm
Ahojkyy,juj nemam tolko casu tu byt tak vzdy len vecer nakuknem,co je tu noveho.Ved mam v plane dat do galerky foto,len teraz pisem aj bakalarky,aj skusky,aj praca...tak neviem kde mi hlava stoji:(Inak pocula som,ze v BB su strasne zlate sestricky,tak si nachystaj jeden dezertik za odmenu:)))Takze ides o par dni skor ako ja,to mi budes vsetko referovat,co a ako do podrobna:))))juuuj uz nech to mame za sebou a nech je letoooo:))))

barbora10

bodynka

konzultaciou u črevena budes uz konecne spokojna.uvidis,ze si povies,ze co si k nemu nesla hned.a aj velkost ti urcite navrhne taku,s akou budes ty spokojna.spravila si dobre,ze si sa nakoniec rozhodla pre neho.

mondan

niguei
odvaha?To viem presne o čom hovoríš aj mne to trvalo kým som sa tam rozhodla poslať jednu fotku, ale zvedavosť bola silnejšia.A ver že najhoršie by si tam nemala, lebo ako som pozerala galerku tak ja tam mám totálku že najhoršie..A tomu ver že nekecám..Normálne by som si aj vybrala prsia od niektorých čo sú pred opkou a bohate by mi stačili..Ani ti tie moje špaty opísať neviem. Sú ako po dvoch deťoch..

barbora10

laila

aj mne sa tvoje prispevky dobre citali:-)))ale to dalo zabrat,kym som ta docitala:-)))

baby

poslala som livke fotky,uz som po opke 3 mesiace aj nejake dni.prsia su na dotyk uplne makke,je pravda,ze su pevnejsie a aj trosku tvrdsie oproti nesilikonovym,ale ja by som uz makksie ani nechcela a to este stale makknu.a tiez nie je pravda,ze sa ani nepohnu.natriasaju sa jedna radost.tak sa baby co ste este len par dni po teste,lebo podla mna su po tych troch mesiacoch este krajsie a daju sa pekne prisposobit na kazdu podprsenku.

niquei

mondan,
v pohode :-) a keď sú pri tebe deti tak to chápem :-) Koľko ich máš a aké veľké?
No v galérke nie som preto, lebo som nenabrala dosť odvahy na to, aby som ich poslala (pred zákrokom), teraz je to už paráda pýšiť sa s niečím takým :-)))

bodynka

Barbora to je super , ze sa to da. Mne osobne by to uz bolo fajn , lebo tie predosle uz na mne zanechali traumu :D Mne by bolo lepsie tam byt s niekym , aj koli lepsiej atmosfere. Takze Laloa ak chces mozme mu to navrhnut.