Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

mondan,
veru hej, lepšie takto nech to objednáva doktor ako mať starosti ešte aj s týmto a nakoniec náhodou v tom strese objednať nejaké iné :-)Dúfam, že sa to odvtedy však nezmenilo.
Ok, tak budem hľadať "ženu v čiernom" :-)
Ja som zas úplný opak ako ty :-)
Tvoju fotku som nevidela, lebo nie som ani ja v galérke, ale Dr. Trška určite robí aj asymetriu, tak toho sa neboj, žeby Ti to neurobil...
A tých 320ml Ti hádam dá tiež, lebo aj ja som tam šla s tým,že chcem aspoň 320ml a hop a mám 360ml :-)))

zana7

este som chcela laile napisat, ze to velmi pekne vystihla aj s tou velkostou aj s tym vyjadrenim, ze vela ludi tie silikony vnima ako vnima .

a este ste sa pytali, ze preco je ine a vyssie, dr. povedal, ze vlastne to jazvovite tkanivo, co sa tvori okolo, viac stuhlo v tom jednom a vytlacilo to ten immpl. hore, ale ze to teda bude maknut.

della
mam to tak zboku priblizne ako ty.

zana7

Ahojte,

bodynka, no bola som z toho velmi nestastna, dr. povedal, ze mi zmaknu a ze by sa to malo napravit, tak som sa trochu ukludnila, a budem dufat, na foto to vyzera este horsie ako v skutocnosti.
inac som s velkostou aj tvarom velmi spokojna.

della
ja mam ten pas od zaciatku, len ho vlastne teraz nosim bez tej pooperacnej podprsenky a na tu pravu stranu si este podkladam gazu, ale do prace nie, iba doma, lebo to velmi vidno.

mondan

niquei
tak to s tými objednávaním si ma potešila, o jednu starosť menej:-)))
ano budem mať dlhý čierny kožený plášť a ak bude moc teplo tak ma spoznáš podľa dlhých čiernych vlasov.
Meno ti poviem až tam, stačí keď ma oslovíš "mondan".Videla si moju fotku? Čo myslíš akú veľkosť mi bude chcieť na tú hrôzu dať..Chcela by som tak okolo 320 ml. Ja len dúfam, že rez dá pod prsia, lebo cez dvorec sa bojím že to bude moooc bolieť..a chcela by som aby mi dal do jedného viac ml a do druhého menej kôli asymetrii.Myslíš že robí aj takéto veci?

niquei

mondan,
:-) áno je to už v pohode, ale ono to bolo v pohode aj vtedy,to len pre istotu :-)
Nemáš byť z čoho nervózna, doktor aj sestrička sú tam super, takže žiaden strach a stresy, úplne ich hoď za hlavu :-)
Keď som tam bola ja tak mi silikóny objednával doktor, ja som s tým nemala žiadne starosti, prišla som už na hotové.
Ok, tak sa prihovorím ak si budem istá, že si to ty a to budeš celá v čiernom?A meno môžem vedieť, či radšej nie takto? :-)

bodynka

Zana , stratena. Ani nevrav ze mas jedno ine, posli foto .ake to mas aspon v podrdkee.
Myslis ze je to predoslou ASIMETRIOU? MALA SI?
Laloa volala si???

ihla

della

tiez su podla mna dobre. oproti tomu, co si mala... fakt dobra robota, tak naco riesis? Ci chces aby ti ich vybrali a mala si ich ako predtym? :-P

ihla

laila laila

No ty si riadna poetka :D Teeeda, riadne si nam prehovorila do duse hehe.
Zajtra ti drzim paluchy na stichoch - riadna bolest, fuuu, ja som az plakala od bolesti, ked mi ich dnes vytahoval :(
:D hahaa srandujem

Ostatne baby - antiperstpirant na jazvy kedy si mozem zacat davat?

della

Bodynka + Martinka54
..dík ...no ved budem masirovat-snad klesne :-)

Laola
..mne to robil dr.Trška, a myslim, že i ty budeš mat opku cez dvorce...ved uvidis...som zvedava, co ti povedia na konzultačke