Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

della
teraz som pozerala tvoje fotky, a más ich dobre, lebo ako si to ty opisovala, som si to predstavovala horsie, ale kebyze nepíses ze jedno más vyssie, fakt si to nevsimnem. Más ich pekné! ;)
martinka54 - este si neskúsala odfotit sa v podprde, hod tam potom fotky ked sa tak odfpotís, hmm...urcite budú pekne vyzerat také velké implose v podprsenke, aj teraz ich más pekné velké :)

84nika

bon bony
u KOstála iba ked ides do PK, cakás do 2 mesiacov, aspon sima3 to tak písala, a ona tam platila ked sa dobre pamätám ca. 2200 €, ja som u neho bola v Ruzinove, platila som o pár stoviek menej, ale cakala 8 mesiacov na termín opky.

bodynka

Ahojte, kolko sa vlastne nosi ta podprsenka specialna?
Laloa aha , ides prec. Tak to ani neries , opku budes mat az po dovolenke aj tak.
V stredu dohodneme , bezim do prace, pekny den vsetkym.

martinka54

barbora
nie moja, preco by som sa mala hnevat.v skutocnosti nevyzerali tak hrozne pred opkou, ta fotka dost skresluje, som to fotila na rychlo, aby som sa mohla zaregistrovat.som rada, ze sa ti pacia. tento vykend by som mala ist na kontrolu dufam, ze mi zrusi tu trapnu podprdu a s tym pravym prskom neviem este sa mi zda opuchnute

laloa556

bodynka
zlatko, ja som sa ho to nepýtala, pretože ani nevedel na koľkú si ty objednaná, nemal pri sebe pravdepodobne zápisníček, tak termín opky by som ani nevybavila.. a ďaľšia vec je, že máme zaplatené Chorvátsko od 2. júla na 2 týždne, a bojím sa či sa vôbec mesiac po operácii môže ísť s nimi na slnko, viem že plávať by som asi nemohla :) ale že či by nemohli nastať nejaké komlikácie, preto si to nechávam na konzultačku ;)

a môžme tam ísť kľudne skor, v stredu budem na fb a dohodneme kde, kedy sa stretneme ;) veľmi sa tešííím :) a môžme prísť pozrieť aj lolo :)

barbora10

bon bony

červen ma velmi dobre ceny.ja som bola na operacii v BB a platila som ked do toho neratam predoperacne 2074 eur,co je podla mna super za taku pracu.podla mna sa cakat oplati.

martinka54

dufam,ze sa nenahnevas,ale ja si niekedy pozeram galerku aj s priatelom a ked som mu ukazala tvoje prsia,tak povedal,ze ich mas krasne a ze ani pred operaciou si ich nemala vobec take hrozne.ozaj sme videli uz horsie u bab co este ani nekojili.ty si ich fakt mala este v dobrom stave.no a teraz ani nehovorim.mas ich krasne spravene.

martinka54

bodynka
doktorovi to vadi nebude, ked pojdete spolu. ja ked som bola unho na konzultacke isla som aj s kamoskou a s nasimi dcerami dnu.