Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bodynka,laloa

babulky do vnutra chodte kludne spolu.ja som na obe kontroli isla spolu s kamaratkou a na jednej sme boli vnutri dokonca tri.červenovi to nebude vadit,pokial to vy dve budete chciet.on je zlaty a bude sa vam rovnako venovat aj ked budete vnutri spolu.podla mna je to fajn,ked tam budete spolu,lebo si mozete medzi sebou porovnat a poradit.

ihla

ako sa mas???co mas nove???posli dalsie foto.chcem,chcem:-)))

della

podla mna mas prsia velmi pekne a neporovnatelne s predoslimi.a to prsko ani nemas vyssie,skor sa mi zda,ze na tej jednej strane to este nemas poriadne
usadene.myslim,ze sa ti to este spravi,ale niekedy to trva asi aj dlhsie.

lolo77

ja si myslim ze laila by mohla robit kludne aj recnicku niekde :-D ale neee laila.. v dobrom.. dobre sa to cita :-)

bodynka

LALOA ja tam planujem dorazit uz o 7:16 , lebo inak mne nevide spoj. Ides sama?
Sak uz aj mne je jedno ci pojdeme aj dnu spolu , to uz necham na neho. Len ma mrzi ze si sa nepytala aj na termin opky. :(

mondan

niquei
si zlatá diki ti, ale sedia tu pri mne moje deti( mám počítač v obývačke) a ja som sa fotila cez web kameru:-)))a tú fotku čo som poslala na galerku som s počítača musela vymazať, takže...aj tak ti fakt dík. Už to snáď nejako vydržím do piatku a možno sa mi ešte vyjadrí della, ona bola tiež u tršku. A prečo nie si na galerke?

niquei

mondan,
no škoda, že nie som v galérke, rada by som Ti povedala svoj názor, keď ho chceš vedieť a teda ak by Ti to nebolo blbé, tak by si mi mohla poslať to tvoje foto na mail a ja Ti to laicky môžem okomentovať.

zana7

laila,

nie preboha nechcem ist na reopku, ja som sa ledva na tu operaciu odhodlala, to by uz musel byt na to vazny dovod, len ja som si to hned vsimla ten velky rozdiel, tak som si ich ani trosku "neuzila" a uz som problem riesila, tak som bola z toho vykolajena. ale ked to bude v pohode v podprsenke a v plavkach a este sa zmensi ten rozdiel, tak budem velmi rada.

mas pravdu s tym odsudzovanim, ale kto nezazil nepochopi, urcite to nie je najdolezitejsia vec na svete, ale ked to cloveka trapi a je taka moznost, tak aj ja som sa na to dala, hlavne po druhom kojeni a tiez som si aj skolu spravila
a teraz som si poriesila aj prsia :-)

laila laila

ZANA :)
A CHCES SNAD IST NA REOPKU MOJE..???
LEBO VIES...V PODPRDE SA INAK NAKONIEC VSETKO SNAZI... POVIEM VAM VSETKYM BABAM...

TERAZ SOM SICE UZ SPOKOJNA...ALE AJ TO SA ZASA ZNOVA MOZE SMENIT... :/

A NAHODOV SOM SI TAKYCH PRVYCH 5 DNI AJ JA POPLAKALA...BO TO PRAVE ZACALO ODPUCHAT DOST SKORO...AJ PRESTAVALO BOLIET...AJ MAKNUT ZACALO SKOR...A LAVE BOLO VACSIE TVRDSIE A VYSSIE... :(

A ESTE ZANI... :))

HEJ JE TO TAK ZE VELA LUDI SILIKONY VNIMA AKO VNIMA...ALE PO PRVE JE TO VZDY...ALE ZASADNE VZDY LEN CISTA ZAVIST...LEBO UPRIMNE KOLKO CHLAPOV OHOVARA HOLKY ZO SILIKONMI..???VZDY SU TO LEN ZENY!!! A PO DRUHE MY PREDSA VIEME ZE TO ZE MA ZENA SILIKONY ESTE NEZNAMENA ZE JE SPROSTA A PLYTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLUDNE TO MOZE BYT AJ ZENA, KTORA NA PRVY POHLAD MOZE POSOBIT SILNYM DOJMOM, ALEBO DOKONCA KONZERVATIVNYM...ALEBO KLUDNE NEJAKA SERIOZNA PANI VEDKINA...KAZDY MOZE TRPIET URCITOU FORMOU KOMPLEXU!!!!!!!!!!!

A ESTE K TYM NEPRAJNIKOM...NEDAVNO(ESTE PRED OPERACIOU) SOM SI NA NETE CITALA CLANOK O PRIATELKE RAPPERA RYTMUSA A CELKOM HLUPO A NEINTELIGENTNE SA VYJADRILA NA TEMU SILIKONY A VOBEC CELKOVO NA TEMU PRSIA...VRAJ PODLA NEJ JE
RIADNA ZENA LEN TAKA CO MA RICI CICI AKO POVEDALA(CO ZASE MOZE UBLIZIT ZENAM KTORE PROSTE NEMAJU...A ANI NEMAJU PROSTRIEDKY AKO MY STASTNE KORE SME SI K TYM "CICI" MOHLI DOPOMOCT ASPON TAKTO) A POTOM ESTE POVEDALA ZE NECHAPE ZENY KTORE SI DAJU SILIKONY...ZE TO JE UMELA ...A PODOBNE KECI....
JEDNA VEC JE...ZE SAMA MA SUPER POSTAVU A TK JE OD NEJ VELMI "SLEPE" A PRIMITIVNE VOBEC NIECO TAKE VYPUSTIT Z UST KED SI CLOVEK SITUACIU AKO JE NASA NEDOKAZE ANI PREDSTAVIT...
A JEDNAK JE TO HLUPE PRETOZE ANI NEVIE KOLKYM ZENAM TAKTO MOZE UBLIZIT!!!!!
NAVYSE JE TAK HLUPE ZE SI ANI NEUVEDOMUJE AKO VELMI SI PROSTIRECI...

VED KED UZ MA TEDA RADA ZENY KTORE SU "RICI CICI" TAK POTOM AKO MOZE CELKOM OPOZITNE TVRDIT ZE NECHAPE AKO SI NIEKTO MOZE DAT IMPLANTATY...LEBO AK BY TEDA ZENY CO MAJU MALE ABO ZIADNE PRSIA ROZMYSLALI AKO ONA...VSETKY BY ZAKONITE CHCELI VELKE PRSIA...ALE ZASA BY BOLI ZASADNE PROTI ZVACSENIU...

DARMO...KED JE NIEKTO TAK OBMEDZENY...TAZKO MU POMOCT!!!

MY ALE HOKY VIEME ZE ROBIME DOBRE...ZE SME UROBILI...ABO UROBIME :)))

A MOZEME BYT LEN HRDE ZE SME CEZ VSETKY PREDSUDKY SIROKEJ VEREJNOSTI DOKAZALI UROBIT ROZHODNUTIE AKE SME UROBILI A MOZEME SI DALEJ UZ LEN UZIVAT KONECNE NADOBUDNUTE SEBAVEDOMIE A SPOKOJNOT!!!

JO A POSIELAM EVKE DALSIE FOTKY DO GALERKY :))

laloa556

oki, na 9tu - zapisujem :) tak mohli by sme aj skôr ísť radšej, aj na pol 9 :) to sa ešte dohodneme ;)
ano, povedala som mu celé tvoje meno, ale asi nemal u seba zápisníček, tak sa len spýtal, či si teda objednaná a ja že áno, tak povedal, nech prídeme obe.. myslím si, že do vnútra pôjdeme každá zvlášť, musí sa asi osobitne venovať každej, či? :) mne to nevadí, ja sa vyzlečiem už aj pred tebou, veľmi sa tam tešííím :))
a termín opky mi nedal ešte, to asi až na konzultácii, aaa napadlo ma, že do banky skočím po nej, asi to bude rozumnejšie, keď budem vedieť sumu..