Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

natal

ziadne masaze.ked ti ich doktor nekazal,tak ich ani nerob.ja som tiez nic nemasirovala a mam prsia makke.ono to chce cas.neboj,zmaknu aj tebe.dva tyzdne je kratka doba.

mondan

urcite tu nie si jedina po detoch.je nas tu viacej.aj ja mam uz dieta.takze urcite nie si na fore jedina:-)))

martinka54

mondan
ale pokial by ti navrhol korekciu okolo dvorca kvoli poklesu, vobec sa toho neboj. moja opka sice trvala dlho 3 a pol hodiny,ale nebolo to nic strasne. vsetko sa to dalo vydrzat.

martinka54

84nika
rada poslem fotky aj v podprsenke, ale nemam ziadnu podprsenku dobru vsetky su mi male. cez vykend by som chcela ist na kontrolu a hned sa stavim po obchodoch.

martinka54

mondan
nedava vsetkym rez okolo dvorca, ja som mala velky prebytok koze a pokles bradaviek o 3 cm. pozerala som na teba len neviem aku velkost si ti predstavujes, ja si myslim, ze dost velkym implantatom by sa ti to vyplnilo.uvidis co ti povie doktor, peniaze nepotrebujes len za konzultaciu.

natal

ahojte babulky som 14dni po opke,od cervena,prsia ma stale tvrde citlive,dr,mi nic nehovoril ci mam vykonavat masaze,vy ste ako na tom?musia sa robyt alebo nie?ak ano ako to mam robyt?dakujem

ihla

laila laila

Ty daj vediet ako si dopadla na stichoch :)
A samozrejme - potom mi napis na gmail otazky a odpovede, ktore ste prebrali :)

ihla

barborka

Vcera som sa pofotila a dala na usb, ze poslem z prace... no zabudla som si usb doma :D
Takze zajtra poslem livke urcite. Mne sa tak velmi pacia :)

mondan

lolo77
áno za predoperačné platíš, ale len v tom prípade že máš tieto vyšetrenia na vlastnú žiadosť, čo je aj tvoj prípad.

lolo77

tak baby ja som dnes zfukla predoperacne vsetko v jeden den.. zajtra budu vysledky.. snad ma neprekoti :-( mam z toho hrozu..

(za predoperacne sa zvycajne plati?)

mondan

martinka54
som rada že som tu neni jediná po deťoch, čo poslala fotku na galerku..Pýtala som sa už aj niquei(ale nieje v galerke) aj delli a tá mi neodpísala, tak skúsim u teba.Čo myslíš akú mi dá na tú moju hrôzu veľkosť? A prečo dáva trška skoro všetkým rez cez dvorec? A mám si na konzultáciu zobrať nejaké peniaze? Nebude chcieť zálohu?