Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

oki, na 9tu - zapisujem :) tak mohli by sme aj skôr ísť radšej, aj na pol 9 :) to sa ešte dohodneme ;)
ano, povedala som mu celé tvoje meno, ale asi nemal u seba zápisníček, tak sa len spýtal, či si teda objednaná a ja že áno, tak povedal, nech prídeme obe.. myslím si, že do vnútra pôjdeme každá zvlášť, musí sa asi osobitne venovať každej, či? :) mne to nevadí, ja sa vyzlečiem už aj pred tebou, veľmi sa tam tešííím :))
a termín opky mi nedal ešte, to asi až na konzultácii, aaa napadlo ma, že do banky skočím po nej, asi to bude rozumnejšie, keď budem vedieť sumu..

zana7

della,

no dakujem, ty to ale nemas take viditelne, naozaj to len tak zboku sa mi zda, ale to moze by aj ako sa postavis, lebo z predu je to v pohode fakt.
ak naberiem odvahu, tak poslem, skusim nieco nafotit aktualne.

bodynka,
mam rez cez pazuchy.

mondan

della,
prečo ti dal rez cez dvorec? Sama si tak chcela alebo ti to odporučil? Strašne sa bojím cez dvorec, že to bude maximálna bolesť...

mondan

niquei
škoda že niesi na galerke, rada by som počula tvoj názor..
della
ty si bola u tršku, čo povieš aké veľké mi odporučí a s toho že je pedant som vydedukovala, že by mohol pristúpiť na rozdielnu veľkosť, čo ty na to?Inak tvoje prsia sa mi fakt že páčia...

bodynka

Zana kade mas rez ??
Laloa JUPIIIII ideme spoluuu . Ja som na deviatu , akoze to nevedel ?:DD Vravela si mu moje original meno? Si stresovala a este aj toto si sa dokazala opytat :D A to tym obe ako myslel ? naraz aj dnu, ci? A termin opky si nedostala ?? jeej taka som happy

della

Zana7

...moja, pekne posli fotečky...a netrap sa tym, ved sme tu všetko super baby, čo sa podržia navzájom....

...NO NEMAM PRAVDU KOCENY ??????????

della

Ihla

..díky .... dobre si mi to vysvetlila:-)
...nie-nie už ich preč nedam...chcem ich aj take ake su :-)

...inak baby, fakt staci "málo" teda nie malo ale vela :-)..bóóže neviem sa vykoktat...SKRATIM TO ..dakujem všetkým čo ste sa pripojili k môjmu problemu:-)...pomohlo mi, že ste ma podržali..vrele díky

laloa556

Ihla, stratila si sa mi na fb,
bodynka... taaaaaaaaakže konečne vám môžem oznámiť termín mojej konzultácie, a to je taký istý ako má bodynka 2.5. v Pezinku. jupiiiiiiiiiii :)) už teraz mám z dr. veľmi dobrý pocit, lebo ani nevedel na koľkú je bodynka objednaná (takže to neviem ani ja, body na koľkú ideme?:)) a povedal mi, že jasné, príďte obe.. ešte si aj pamätal, že to som ja, čo som sa mu od soboty nevedela dovolať :) urobil na mňa veľmi dobrý dojem :)))) jupiiiiiiii veľmi sa tešííím zatiaľ, uvidíme čo povie na tie moje chúďatá :-D