Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mon11

ahojte chcela by som sa zapojiť a podeliť s mojimi pocitmi po zväčšení prsníkov,mám mesiac po,ale u mna je to skôr naopak každým dnom sa to akoby zhoršuje a nie zlepšuje,citlivosť už od začiatku je taká na štvrť prs, ostatné si cítim tak akoby cez niečo, ide o takú bolestivú citlivosť, mám pocit akoby svalovice, a tuhosť ani nie na prsiach ale na hrudníku nad prsiami, čo ma stále pobolieva, prsia sú ešte tvrdé...a už fakt neviem či to je normálne alebo nie,začínam sa obávať že sa mi vytvára obávaná kapsula,bola by som rada ak by sa mi niektorá z vás čo už má potom ozvala ak mala podobné alebo rovnaké pocity, a za aký čas mám rátať zlepšenie ak sa to vôbec zlepší lebo už prestávam tomu veriť. dakujem za rady

martinka54

laloa
no neviem, mas ich dost spicate. della mala take podobne a jej to tak rezali, lebo aj ked by jej tam dal implantat tie spice by tam ostali. ale pokial ti navprvne opku cez dvorce vobec sa neboj. je tu kopec bab, ktore to zvladlo.

martinka54

mondan
celkovu sumu ti povie na konzultacii, ale ja som ich mala dve, lebo som sa nevedela rozhodnut aky typ si dam, ale oriebtacnu mi povedal hned. s bolestou je to individualne v nemocnici som bola na infuzkach cely piatok, sobota a este aj v nedelu ked som isla domov som dostala. predpisali mi recept na flector je to perfektna vec od bolesti, antibiotika a vypytala som si aj na spanie, ale doma som pouzila iba jednu. flector som uzivala este v pondelok, utorok a stredu. vo stvrtok som si dala iba jeden kvoli tomu, ze som isla ku kadernicke, aby mi ozmyvala vlasy. bolelo to dost, keby som si nedala prasky. ja som sa nechcela trapit, tak som ic radsej papkala. ale hovorim je to individualne. doktor je skvely clovek, mam z neho fakt dobry pocit a jeho praca hovori za vsetko.skoda, ze ides v piatok. ja by som chcela ist v sobotu na kontrolu. este som mu nevolala.

laloa556

Bodynka

a u dr. červeňa sa koľko platí za konzultáciu? nevieš náhodou? aby som bola pripravená :) a budú v ten deň ešte nejaké "výdavky" tam? :)

laloa556

mondan, ty ku komu ideš? ja mám tiež blbý pocit, lebo sa bojím, že tiež mi budú robiť cez dvorce a neviem si to vobec predstaviť.. auu :-/ a sranda, že sa ti vráti citlivosť a tak, i keď toho by som sa bála, že čo ak sa vyskytne nejaká komplikácia.. čo dúfam, že nie, ale napadajú ma rôzne veci :( ja by som mala najradšej gulaté cez pazuchu, ale pri mojom type pŕs môžem asi zabudnúť :(

mne sa veeeeľmi páčia prská barborky10 :) veľmi pekné, ale ona mala pekný tvar aj predtým.. !

mondan

martinka54
ani si nevieš predstaviť ako si mi pomohla, aj keď stále sa bojím :-)))))
Ako dlho ťa to bolelo?
A kedy ti povedal celkovú sumu čo si mala zaplatiť, na konzultácii?
V piatok mám konzultáciu,ale večer ešte niekam idem, tak ti dám hneď v sobotu vedieť čo mi povedal doktor. Strááášne moooc ti ďakujem,je to od teba super, že takto pomáhaš aj keď len písaním, iným zúfalým:-))

martinka54

mondan
neboj sa. ta citlivost bude vseliaka. najprv ma v nich tak rezalo, palilo, potom som ich mala take neprijemne na dotyk, zrazu som necitila nic. je to zvlastne ako to prechadzalo fazami.ja mam o 10cm viac a aj 10kg. tazko mi je ta sudit ja som neni doktor. hlavne sa toho neboj nie je to nic strasne. jednoznacne pod svalom lepsie drzia ako pod zlazu, ale niekto ma zlazu taku tuhu, ze da doktor iba pod nu.ja by som pod zlazu ani nechcela, ja som chcela velke implose a to by mi dlho nedrzalo.

mondan

martinka54
ešte jedna vec--ak ty si mala pokles bradaviek o 3cm, tak potom ja mám aspoň o desať:-))), veď ty ich máš dostatočne vysoko. Takže podľa toho čo hovoríš myslím že pôjdem na to isté čo aj ty. Bojíím..bojíím

mondan

martinka54
Strašne ti ďakujem. Pozerala som aj tvoje fotky,máš ich síce krásne, ale na mňa sú dosť veľké, mám malú postavu v.163/52kg. Chcela by som 300ml do jedného a 320ml do druhého, len sa obávam či ich nemám na to moc ovisnuté..Som dosť citlivá na dvorce a preto sa strašne toho bojím, radšej by som pod prsami..a podľa čoho určuje či pod sval alebo pod žľazu, vieš?
barborka10
Tak to si ma potešila, aspoň si nepripadám blbo, že idem až teraz..:-)))