Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vitorio

Ahoj dievcata,tiez uz patrim medzi vas.po operacii mam 6 tyzdnov,vlozene mam pod zlazu anatomicke impl. zn.Mentor 355ml stredny profil.chcem sa spytat kolko ste ozaj poctivo nosili tu antisexy pooperacnu podprsenku a ak su tu aj baby kt.robia fitness po akom case po operacii zacali s cinkami,spodok som zacala uz pred tyzdnom,ale vrch a brucho sa este bojim.mudr.tvrd,ze mozem az po dvoch mesiacoch no rada by som zacala skor.dakujem krasne za radu.

ihla

Ahojte, tak som poslala livke dake fotky po 10tich dnoch akurat. Ale su take kadejake.... tak prosim o pochopenie :)

Dneska som uz bola v praci, no dosla som domov taka unavena, som si lahla na postel a hned som aj zaspala, pred par minutami som sa zobudila :)

mondan

martinka54
jasné že sa hneď ako budem môcť ozvem a možno budem mať ešte veeeľa veeeľa otázok:-))Zatial ti martinka fakt ešte raz ďakujem

martinka54

mon11
skus sa spytat svojho operatera co ti povie. u koho si bola? a nerobila si nejake prudke pohyby? ja fakt neviem, ja som moju malu po troch tyzdnoch dvihala a vyzera to v pohode, len prave mam este tvrdsie a aj opuchnutejsie

martinka54

mondan
tak tak, zlato si to napisala, niekto dieta niekto prsia :-)
som zvedava co ti doktor povie, hned musis nahlasit co ti povedal

mondan

laloa
ja idem v piatok na konzultáciu ku Dr.Trškovi
Martinka54
Tak to bola vyčerpávajúca odpoveď, ďakujem:-))Ako som to tak rátala tak ten prvý týždeň to bolo des a hrúza brrrrr.Ja budem papkať čo mi len dajú aj si kúpim, len nech to nebolí:-))A do toho od soboty začíname stavať dom...do nového nové,no nie???:-)))Niekto dieťa, niekto prsia :-))

lolo77

mon ja osobne ti s tym neviem pomoct, kedze som este len pred op..ale mohla by si nam aspon povedat aku velkost mas a kto ti ich robil.. a ci su pod zlazou alebo svalom..