Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Aspon si nebudeme zavidiet,lebo budeme mat vsetky velke a pekne :D
A chirurgovia si zasa zarobia, lebo ked budeme mat pekne kozy, zacneme vymyslat nieco ine :D

84nika

ihla
no a to este kolko báb je, ktoré toto forum ani nepoznajú a sem nechodia, a kolko zien ide denne si dat spravit nové prsia.. ani si to predstavit nevieme. hehe. kks u nás uz polka mesta má silikony, ale nikoho som tu este nestretla na fore :DD

ihla

Ty kokos. Tieto silikony su u nas vazne boom.
To kolko novych bab tu vidim? :-o Zachvilu bude rarita stretnut babu s prirodzenymi :D
A ked vsetky budeme chodit k nasmu cervenovi, tak nielen ze budu vsetky chodit so silikonom v podprde, ale este aj rovnako velkymi a peknymi :))

malachi

ahojte,
vdaka Vam som sa tiez konecne odhodlala a 20.5. mam konzultaciu u Dr.Cervena. Rada by som sa pozrela do galerky ako Vam to porobil, ked poslem svoju foto mozem?
Dakujem

84nika

bon bony
pff, tazko, ja tiez medzi nimi som sa rohodovala a do BA mi bolo lepsie ako do BB, no teraz sa dá aj v PK uz, vtedy tá moznost nebola. Skús ísť k obidvom na konzultáciu, a podla toho sa zariadís a aspon uvidís kt. a kedy ti dá termín.
vitorio
vraj to zálezí aj od toho ci más pod svalom al. pod zlazou, zenám kt. vela sportujú vraj dávajú pod zlazu implos. Ked to más pod svalom, tak by si mala pockat este. Ja teraz po pol roku som zacala iba s cinkami...
mon11
bolest je u kazdého individuálne, nekoho viac, niekoho menej... Kapsulu tak skoro by si nemala mat po OP, a nemás náhodou tam zápal, radsej skus zajst za svojim dr...

bon bony

barbora10

to je fakt v pohode cena...
zajtra idem zavolat Cervenovej sestricke, na kedy by sa dala zajednat konzultacia.

On mi napisal,ze po telefone si mozem hned zarezervovat aj termin operacie,tak sa spytam kedy teoreticky by sa dal.

nika84

Aj to je super cena,myslela som,ze Kostal je drahsi!

Kočky ja sa neviem rozhodnut medzi Kostalom a Cervenom stale. Obaja vyzera ze su super,aj pristup,aj praca... aj cena.
Laka ma to viac ku Cervenovi,ked ho tu kazda tak ospevujete :-D ale zasa Kostal ma zrejme zoperuje omnoho skor.

Poradteeeeeeeeee :-)

martinka54

vitorio
mne bolo povedane, ze pokial chcem cvicit, ze mozem,ale v pooperacnej podprde az do troch mesiacov, ale nepytala som sa, ze co vlastne budem moct. idem tento vykend na kontrolu, ked bude mat doktor volno a napis ti potom