Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

inanitka ja idem az 1. maja :-) neviem zatial nemam ziadny stres.. ale zas u nas doma to vsetci vedia..aj kamaratky v okoli..takze z toho stres nemam...mne bude podla mna harasit az noc pred operaciou a potom rano tam :-D

inanitka

čaute babule,koooonečne som docestovala domov na slovensko...dlho som vas ani nečítala :( mala by so to napraviť...
lolo77 aj ja to mám za 9dní :) ideš 30.4.?? no sranda že sa tu niekto taky najde,u nas to nikto nevie a včera si segra pred mojou maminou robila srandu,že no čo už maš silokony?? až som sa zlakla že či to znahodou niekto nevie :D bože 9dní to ubehne ako voda :) ak nemáš strach tak mi porad ako to robíš aby som sa nebála :D

lolo77

zatial nie..vcera som mala par sekund taky divny pocit..ked som citala prispevky od novych bab.. co tu rozoberaju ze sa boja ist na konzultaciu a maju stresy okolo toho..vtedy som si povedala ze dokelu dievca ved ty to mas uz za dverami.. a mala som chvilu taky divny bojazlivy pocit..ale teraz zase v pohode :-D myslim ze buduci tyzden druha polovica bude pre mna este len ceresnicka na torte :-D aj pre vsetkych okolo mna

lolo77

cauteeee babule.. vitam vsetky nove "cakajuce" .. ja som dnes dostala vysledky pred operacnych..a su dobreee! aleluja! teraz pockam este na kramy.. :-/ a odpocitam dni.. ostava uz len 9 !

malachi

ihla
prave to, ze je Vas tu tolko (a spokojnych!) ma presvedcilo,ze nie je preco dalej(skoro 10rokov) rozmyslat.Osobne som si nevedela predstavit aky je to pocit mat nieco umele a najma ked aj tak kazdy vie ze je to umele...
Cervena mi odporucila aj baba, s ktorou som lezala na pooperacnom v novamede, ja vsak s plastikou kolena :D

malachi

ihla
prave to, ze je Vas tu tolko (a spokojnych) ma presvedcilo,ze nie je preco dalej(skoro 10rokov) rozmyslat.
Cervena mi odporucila aj baba s ktorou som lezala na pooperacnom v novamede, ja vsak z plastikou kolena :D