Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

ihla

aj tebe som ich chcela pochváliť, no nevydalo vtedy, stále mi to tu blbne.. takže dúfam, že táto správa už príde :)

máš ich ozaj pekné!! veľmi!
baby vy máte taký pekný typ pŕs :) o takom môžem len snívať :(
mne niekto nenadelil :-/

ihla

bodynka

foto v podprde bude ked budem tri tyzdne po. Ja sa bojim komplikacii, preto nevymyslam ako ine baby ich hned na desiaty den po op pchat do kadejakych podprd. Povedal mi, ze mam nosit bandaz tri tyzdne, tak ju budem tri tyzdne nosit!

bodynka

Ihla mas ich velmi pekne a priatel povedal ze su velke . Este by som poprosila foto v podprdke :D
Barborka aj tvoje su krasnucke. Chvalim baby.

laloa556

barborka10
waaaaaaaaaau!!!! ty máš tak krásne prská, že až!! :) a ty si ich mala pekné aj pred! úžasné sú :)
aj ja chcem :(

inanitka

ako ja na to zatial ani moc nemyslim,iba ked si tak za den na to spomieniem sa mi zrýchli tep :D to maš dobre že to vedia,ja to radšej nevravim,lebo viem že by ma tak odhovarali až by som to nakoniec vzdala ako prvý krát ešte minulého roku... :( ale myslím si že aj u mna to príde to najhoršie noc pred tým a v to ráno,no zbohom ako sa poznám priatel bude mať čo somnou robiť aby ma od nervov nezabil hehe :D inak k vysledkom gratulujem :) ja si ich robim v den opky hned ráno..

ihla

joooj barborka

az zavist :)
preco ty ich mas take mega bomby pekne a mne sa moje zdaju uplne male a to mame rovnako ml.