Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

barborka

aj ja som mala polky pred. ale zrejme bol rozdiel v mierach a tak.. ved to je jedno.
Na niektorych foto mam riadne umeliaky co? :D riadne kruzky hh. Ale nazivo sa mi tak pacia :))

martinka54

szuji
ja som tiez mavala taky pocit doknca ako keby mi tam zblnkotalo. ja neviem ci sa ten gel prelieval alebo co

barbora10

ihla

mas ich velmi pekne.mas ich ako ska38,aspon sa mi podobaju.a este ked sa ti pekne usadia,tak to bude super.u mna vidis,ze ako sa tie prska menia.je to uplne ine,ked si uz po operacii 3 mesiace ako dva tyzdne.a ze ich mam mega velke,tak to sa zda na foto.je pravda,ze su velke,ale tak akurat,ved hovorim,ze nosim aj podprdy velkost B.aj tvoje su take velke,mozno o trolinku mensie,ale ja som mala pred take polky,mensie jednotky,takze akurat to robi ten rozdiel vo velkosti,ale minimalny.uvidis,ked das potom podprdu ake ich budes mat velke.to sa teraz este nezda,lebo ich mas este tvrde a neforemne,ale potom uvidis.vsetci sa ti budu do vystrihu pozerat:-)))

sjuzi123

ihla

áno viem, ale neviem si predstaviť že by som mala teraz všetky prispevky zase čítať, už som si to prešla pred opkou :)
ja si nepamatam čo presne o tom písali a či to prejde a pod..

tak vás fakt baby poprosím,kt ste ochotne poradiť v tejto veci,tak napište
dik

sjuzi123

baby je normalne aby som v 1prsniku citila ako keby pohyb toho silikonu? citim tam niečo čo v druhom nie.
mali ste to aj vy?
kedy to prestalo?