Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

barbora obidve ich majú krásne, ale o trošku viac sa mi páčia d. mesarosovej :) práveže ich nemá ako lajdáky, ale také rajcovné :)

laloa556

kočky a čo myslíte, že čo mi dá? asi anatómy, čo? a koľko ml? viem, že nie ste doktori, ale som zvedavá koľko tipnete.. potom po konzultačke vám poviem kto vyhráva :-)))

barbora10

myslela som prsia dominiky mesarosovej.ceknite tu tretiu fotku v tej sprche.ma ich pekne a velke.vsetci pisu,ze ona ma lajdaky,ale podla mna vyzeraju krasne a prirodzene.a tiez sa mi pacia prsia vladky erbovej.ona ich ma teraz fakt krasne.

barbora10

martinka

to budes mat super.tie gulate zase inak ukazu.na tebe to nikdy nebude neprirodzene,lebo si mala take prsia od prirody.ja chcem raz 450,uz som to aj priatelovi oznamila a povedal,ze za par rokov kludne,takze ma potesil.takto si to nejak predstavujem,lebo mne sa jej prsia velmi pacia.

www.google.sk

barbora10

martinka

dakujem.mne sa zase tvoje velmi pacia.ja by som raz chcela 425-450,ale az tak za pat rokov aj neskor.po druhom babatku.

barbora10

ihla

aj mne na foto vyzeraju trosku inak.a ta koza sa ti este musi prisposobit na tu velkost a potom to tak vyzerat nebude.uvidis.ty to mas este cerstve,este sa ti prska tvaruju.

martinka54

ihla
mas ich pekne len este neusadene. uvidis aka budes peknucka, ked sa vsetko dohoji.

barbora
nemam slov, ale odpadavam s nich :-)