Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

barbora10
skus ist do priatelov bodynke alebo ihle, ak by si ma nenasla cez nasu skupinu, ja som tam teraz v takych cervenych satach, taka blondata kucerava.. ;)

laloa556

barborka, ale ty si videla moje prsa? :-/
aj minule som písala, že.. ak sa pozrieš na foto, tak ja by som rada vyplnila ten "spodok", nech nemám bradavky tak nižšie, keď mi napr. stoja, je mi zima alebo tak :) tak sa mi páčia, aj tie bradavky nemám také väčšie, a preto by som chcela tak kolo 350 ml nech sa opticky zmenšia (neviem, možno sa mýlim a neda sa to), lebo aj ten tvar úplne inak vyzerá, keď sú takto a keď sú inak, šak môžem poslať livke foto aj takých :) ale neviem či mi ich tam dá... mne sa to veľmi páči, ako to máš napr. ty, tak pekne v strede :) ty ich máš skrátka ukážkové :)

barbora10

laloa

ano???a preco som si myslela,ze k trskovi???asi som si ta pomilila s niekym inym,lebo sa mi zda,ze je tu aj baba,co ide k trskovi.tak prepac.

takze ked k červenovi,tak typujem gulate a 350ml.take pouziva najradsej a najcastejsie,takze mozno to zvoli aj u teba.

laloa556

ja sa bojím, že anatom vyzera 350 ml menší ako gulaté 350 ml.. mozno sa mylim, ale neviem, prijde mi to tak.. no uvidíme :)

laloa556

moja a ešte som chcela, že na fb nemôžem prísť dnes, lebo idem cvičiť a potom rýchlo domov prať, lebo na víkend idem preč.. tak jedine tam budem cez mob. v správach, tak si môžme písať, alebo ti môžem napísať do správy moje tel. alebo ty mne a ja ti môžem cinknúť nech sa dohodneme že čo a ako na bud. týždeň, mám voľné minúty ;)

laloa556

barborka a to su asi tak 3? ked ja mam teraz hadam take jednotky :) teraz nosim podprdy 75, 80 B.. najhorsie na tom je to, ze na zaciatku som viac preferovala anatomy, no teraz som uplne "namotana" na gulate :-D