Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

mondan
no ved urcite vsetkymi desiatimi budem brat prvy volny termin, len neviem ci sa bude mat o mna kto v lete postarat.kolko to asi tak trva kym clovek je aspon trochu samostatny?viem, ze je to u kazdeho ine ale tak priblizne sa mi zda ze som tu citala tak tyzden?

mihalicka

Ahojte. :D
Pozerám, že hráte karty ;-). Strašne veľa vás tu pribudlo, tak nevie mreagovať jednotlivo. Snáď, len nejaký ťaháčik na papier si urobiť. Čo sa týka letných termínov, kľudne by som do toho šla ak by nebol iný termín. O týždeň mám kontrolu zasa. Uletelo to. Jazvy mi už teraz skoro nevidno. Kamarátka povedala, že vyzerajú ako ryhy a nie ako jazvy, tak sa teším.
Inak všetko v poriadku, ako keby som ani nikde nikdy nebola. :D

ihla

lolo, nie je. to je volnopredajny liek za dake jedno evri ho kupis.

Nezabije :D aj on si zo mna robil srandu vcera :D bohovy bol

ihla

inanitka

a tam operuje ten feši doktor? Takeho chlapa by som chcela kurnik, fajny je - MUDr. Kufa. :D

Vyzera to tam fakt paradne.
Ale ja na novamed nedam aj tak dopustit :)

niquei

mondan,
:-))) ďakujem.
Vieš čo, ja som to celé zvládala akosi super, aj Dr. Trška, aj Dr. Babiak so sestričkou, čo tam so mnou bola celú noc ma pochválili, že to zvládam dobre a že takú pacientku tam dlho nemali, čo aj po zákroku prespala celú noc. Mala som sama zo seba pocit, že som sa tam k nim do PD prišla len vyspať :-)))
Trpela som len tým, že som musela spávať na chrbte niekoľko dní a ja som na to neni moc zvyknutá a priateľa som v noci budila, keď som chcela vstávať na WC, tak chudáčik trpel so mnou :-))), nakoľko mi pomáhal vstávať z postele, ale to Ti tam vysvetlia ako Ťa majú dvíhať... My sa už teraz na tom len smejeme aká som bola nevládna a so všetkým odkázaná na neho :-)