Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mondan

tebe ak sa nezmesti viac ako 295, tak ja som potom obrneny transporter. Podla mna by sa ti aj 350 dalo dat - ved pozri do galerky, kolko takych plochariek ako ja je tam a mame 350 ml.
Tie lieky - ascorutin - sa davaju na zrazanlivost krvy.

Ozaj baby a co mi povedal priatel vcera (ani som sa nepochvalila) - dosli sme domov z prace, zacala som si vyzliekat veci a pozera na mna a "ale pekne mas tie cicky" :))))
A bola som si kupit sportovu podprdu - nech si mam co obliect, kym sa mi perie retro...70A :( som inak sklesnuta odchadzala z toho obchodu :D

sjuzi123

mondan
v pondelok to budu 2 tyždne, idem na vybratie stehov. Bola som u dr. Tršku v BA. Budem už v pondelok aj odlepená, na čo sa strašne teším, aspon prská uvidím poriadne a pošlem pak do galerky.. môžeš sa pozrieť na jeho prácu. Ja som zatial velmi spokojná :) Hádam sa už ani moc nebudú zmenšovať iba sa vyrysujú. Mam 320 anatomy pod sval. Základ žiaden nebol :(

Martinka54
ty ideš tiež v pondelok na kontrolu však? Možno sa uvidíme, ja ešte neviem čas, mal by mi volať a upresniť, ale predpokladám že až poobede, do obeda bude mať asi operácie

mondan

sjuzi123
koľko si po opke? A kde si bola?
S tým bruchom to počujem prvý krát, o prelievaní implošou som už počula, ale ževraj to neva,že to prejde..

sjuzi123

mondan
ja som pred opkou nič nebrala, aj som sa pytala či treba niečo..

ja som sa včera už docela fajn citila, tak som konečne trochu varila, ale sa mi to vypomstilo. Prave prsko ma zase tak divno picha a akokeby som citila prelievanie toho implantatu :(

čtala som dozadu, bratislava tu pisala o zvacsenom bruchu. Aj ja ho mam uplne velke a nafuknute akoby zavodnene alebo čo..no vyzera to otrasne, hadam to odpuchne a nie je to pribratie

mondan

niquei
tak to je škodááá. A vieš že som si myslela že si to asi ty? Aj si sa na mňa tak inak pozerala ako tie ostatné blondýny :-))ale bála som sa že oslovím nepravú a bude hanba na svete. Veru máš pravdu mali sme si dať iné poznávacie znamenie..Fakt škoda.
Inak si krásne opálená či to bol makeup?:-)
Z domčekom sme začali, len sa nám po včerajšku ťažko stávalo o pol 6h ráno..
Čo sa týka opky, pôjdem asi do BA, lebo tam má skorší termín, ale na kontroly budem chodiť do Prievidze. A už keď sme sa teda videli, tak ti napíšem aj moje meno čo si minule chcela: Monika a ty?

niquei

mondan ahoj,
bola som tam, len som prišla neskôr, lebo som sa vonku rozprávala so sestričkou a vravela mi, že sa im to trochu všetko posunulo, tak som sa bola ešte prejsť a keď som vošla dnu, tak tam boli dve baby v čiernom a ostala som na pochybách, ktorá si ty :-) Ale tipovala som, že asi si bola tá, čo sedela na sedačke, len som mala obavy, aby som sa neprihovorila náhodou inej. Ja som bola tá blondka pri radiatóre... Kľudne si sa mohla prihovoriť aj ty, asi sme sa mali lepšie dohodnúť, ale aspoň sme sa videli :-)
S tým cestovaním ste to mali teda zaujímavé, ale hlavne, že ste to našli :-)
A ako si sa teda rozhodla, pôjdeš nakoniec do BA?
Pred opkou som neužívala žiadne lieky, tiež mi nič doktor nevravel a sama som si nič nenasadila. Myslím si, že keby to bolo treba, tak by Ti to určite povedal.
A domček ako? Už ste dnes začali stavať? :-)