Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

inanitka

ta klinika,co si sem dala ten link,to je klinika,kde ta budu operovat???ved to nie je klinika,ale hotel:-)))krasne to tam je,ved tam sa pacient musi citit velmi prijemne.a myslim,ze jedlo tam potrebovat nebudes,ved jest aj pita tam dostanes,tak naco to brat so sebou???ale ak si velky jedak tak preco nie.ja osobne som mala chut akurat na nejaku poriadnu cokoladu:-)))a na klinike ti lieky od bolesti budu davat,tak sa spytaj co je to za liek a ten si potom daj kupit v lekarni.ja som si tiez davala tie same,co mi davali oni.ibalgin mi moc nezaberal.

niquei

mondan,
ok, dohodnuté, budeme sa hľadať navzájom :-)
Som zvedavá ako sa teda s ním dohodneš. Vieš čo, ja som cestovala s drenami do MT a šlo to, strčila som ich do vreciek a skoro celú cestu domov som prespala, lebo ešte aj v sobotu ráno, keď ma prepúšťali domov som bola taká "oťapená" z toho všetkého, ale zvládla som, dalo sa to.

niquei

mondan,
ok, dohodnuté, budeme sa hľadať navzájom :-)
Som zvedavá ako sa teda s ním dohodneš. Vieš čo, ja som cestovala s drenami do MT a šlo to, strčila som ich do vreciek a skoro celú cestu domov som prespala, lebo ešte aj v sobotu ráno, keď ma prepúšťali domov som bola taká "oťapená" z toho všetkého, ale zvládla som, dalo sa to.

mondan

niquei
:-))))dobre budem hľadať blondínku..
Trochu ma štve, že z Prievidze budem musieť ísť domou aj z drenami, preto sa nebránim možnosti ísť do Blavy, lebo keď si spočítam náklady na dopravu viackrát do Prievidze, tak sa to možno vyrovná jednej Blave. Na štichy jasné že už by som šla do Prievidze..Veď uvidím ako sa s ním dohodnem.

inanitka

ihla aku kartu? myslíš zdravotnu kartu? a ked idem ja do prahy aj tak potrebujem kartičku poistenca? mne doktor povedal že oni mi daju všetko,aj pyžamko,papučky,župan a jedenie...
ale aj tak si pitie a jedlo vezmem...

inanitka

včera som si ešte písala s doktorom a nadiktoval mi adresu že kam sa mám dostaviť a zistila som že je to vlastne tá novootvorena klinika tohto roku v prahe :)
wow je krásna: www.perfectclinic.cz

inanitka

včera som si ešte písala s doktorom a nadiktoval mi adresu že kam sa mám dostaviť a zistila som že je to vlastne tá novootvorena klinika tohto roku v prahe :)
wow je krásna: www.perfectclinic.cz