Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

malachi
nie v lete asi nie. ja keď som volala so sestričkou na termín konzultácie povedala mi, že termín na operáciu by mohol byť 21.5., ale ja by som chcela ešte skôr ak tam bude mať doktor voľno. Ak by bolo nutné tak aj do BA by som šla. Ale ak sa to dať nebude budem spokojná aj na toho 21.5. .Bolo mi povedané, že tam ešte nemá žiadnu operáciu, ale za tie tri týždne sa to mohlo zmeniť..

malachi

mondan
no moji u tiez velmi konzervativni, ale tak aj na ten piercing si zvykli :D
a ty chces ist na operaciu teraz "v lete"?

mondan

baby tak ja už dnes poobede odchááádzam na konzultáciu..jupíííí už sa nemôžem dočkať.
malachi
aj ja mám obavy z rodičou, ale nie tak so svojích ako manželových, sú dosť konzervatívne typy a to že od soboty začíname stavať dom, budú brať že som riadne na hlavu, že nedám peniaze do domu ale na prsia.Beriem to ale tak že mojích debiek už bolo dosť a nech si každý hovorí čo chce..
niguei
díki za radu, takže sa tam stretneme. Nezabudni "čierna" a budem tam aj s manželom.
Tak mi baby držte prsty nech mi dá čo najskorší termín, alebo aspoň ten čo mi dala sestrička na toho 21.5.V sobotu sa ozvem čo a ako...

malachi

ihla
nie uz nie,tak ale chodim ich navstevovat,ale tak budu sa stym musiet zmierit :) pripadam si akoby som mala zase 14 a prisla s piercingom v jazyku :D

malachi

ihla
no lebo ja som to dlho odkladala lebo som zavodne sportovala a to by som s umelymi prsiami asi nemohla (freestyle lyze, dost vela padov asi by som si ich pri jednom z nich nasla niekde na pleciach) ale ked sa uz tomu venovat nemozem rada by som uz do toho konecne sla!
inak neviem ako by to vzali rodicia aj ked som dospela su strasne proti pretoze uz mam jednu operaciu za sebou a toto beru ako hlupe riziko a rozmar (sa to mojej mame so 4kami vravi :)

ihla

malachi

Ja osobne si nepamatam babu, ktora by bola v lete, vsetky sa toho akosi obavaju. No ak chces tie prska tak velmi velmi, tak sa daj na to aj v lete, ja by som urcite sla aj cez leto.
Ale barborkina znama sa mi vidi, ze bola v lete :) ci nie barborka?

malachi

ahojte baby,
boli ste niektora na operacii v lete?alebo sa chystate?ja som sa strasne zmotala na to ze uz v lete by som mohla konecne ist von aj bez podprsenky a nemala hrud ako deti zo zakladnej skoly(z prveho stupna) :D

niquei

mondan,
čo sa stresuješ, keď prídeš do Cibamedu, vojdeš tam do takej chodbičky, v ktorej väčšinou už po tretej sedí sestrička,opýta sa, či ideš na kontrolu, či konzultáciu, dá Ti prečítať také papiere o silikónoch, či čo to tam písali a potom už ideš dnu v poradí ako prídeš, tak neboj :-) Veď tam budem aj ja :-)