Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

mondan,
neboj nezabudnem, "čierna" s manželom. Ja zas "blond" či čo to mám na hlave s priateľom :-)
A myslím, že termín operácie Ti nedá skôr, lebo on chodí (teda aspoň chodil, keď som tam ja bola, ak sa to nezmenilo) do PD operovať raz do mesiaca, len ak by si šla aj do BA, ale cenovo to bude určite rozdielne a v PD to je v pohode, aj finančne aj kolektív :-)

inanitka

ihla aku kartu? myslíš zdravotnu kartu? a ked idem ja do prahy aj tak potrebujem kartičku poistenca? mne doktor povedal že oni mi daju všetko,aj pyžamko,papučky,župan a jedenie...
ale aj tak si pitie a jedlo vezmem...

ihla

inanitka

lieky pred - ascorutin
lieky po - skus ibáč, to by ti malo stacit. Ak by nie, tak potom nech ti niekto zbehne kupit nieco lepsie :)

do nemocky si mas brat aj pyzamko? ak ano, tak to si nezabudni, prezuvky, zuvacky, zober si vela pitia, hlavne kartu, karticku poistenca a prasule :)

inanitka

ahojte babenky,chcela som sa ešte raz spýtať,že ako sa volajú tie tabletky ktore ste brali pred opkou na dobru zrazanlivosť krvi????
a ešte vedeli by ste mi poradiť nejaké tabletky ked už budem po na zmiernenie bolesti?alebo ste brali proste iba ibalgin?? chcem si to ísť všetko pozháňať,ved to mam už za týýýýýžden :)))))
alebo ešte niečo si mam kupiť či som na niečo zabudla? diiiiky moc baby

barbora10

ihla

ano,moja kamaratka bola na operacii v juny a to uz bolo dost teplo.ale vsetko sa da vydrzat ked chceme.za tie prsia to stoji.ja som tiez chcela operaciu cez zimu,ale keby nebol iny termin a vychadzalo by mi to cez leto,tak by som do toho isla.

mondan

malachi
tak v to dúfam aj ja:-)) Ale byť na tvojom mieste beriem termín ktorý núka. Aspoň ja by som neviem či vydržala do jesene, keď už som taká navnadená a nervózna teraz.
Prežili iné v lete prežiješ aj ty a hlavne budeš to mať za sebou..

malachi

mondan
no neviem ja som mala mat vtedy konzultaciu a presunuli mi ju lebo vraj ide na nejaky kongres.
ja som tiez chcela operaciu uz zaciatkom juna ale ked az 28 mam konzultaciu tak sa stym mozem rozlucit :(