Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

môžte mi niektorá napísať, čo za lieky sa to majú užívať pred opkou a či ich musí brať každý? Mne o žiadnych liekoch doktor nehovoril..
niquei, martinka54
vy ste ich brali tiež?

mondan

ahojte baby
najskôr chcem všetkým , ktoré mi držali prsty poďakovať..
včerajšia konzultácia dopadla celkom fajne. Dr.Trška je zlatý človek.Začnem najskôr cestou tam.Bolo to zaujímavé, chodím sem už dosť dlho a vypytujem sa na prsia ale na cestu alebo kde je asi približne klinika som sa nespýtala ani raz.Blúdili sme po s manželom po Prievidzi a keď som volala Dr. Trškovi nepočula som v telefóne nič.Ešte o 15:45h som nevedela kde sme a kde približne máme ísť..Doktor sa mi to snažil vysvetliť 2krát ale ten môj telefón nejak štrajkoval, ešteže existuje info služba info cesty, tam už som radšej volala z manželovho mobilu a podarilo sa nám to chválabohu nájsť:-))to bol adrenalín..
Čo sa týka konzultácie, doktor sa musel trochu trápiť s tými mojími "prsiami".Nakoniec sme sa dohodli na anatomických, pod sval, rez pod prsnú ryhu, ale na veľkosti sme sa ešte nedohodli, lebo ich mám každé iné a musí si to vypočítať podľa nejakej tabuľky.Hovoril však, že by sa mi tam moc veľké nezmestili možno len 295ml, a to do každého pôjde iná veľkosť, alebo iný profil, lebo sú asymetrické.Je to aj kôli tomu, že mám na svoju výšku dosť veľký hrudník a dosť malý trup.Ale ja by som aj tak nechcela moc veľké, takže to nechám na neho. A teraz super pozitívum : termín operácie mi dal buď 10.5. alebo 17.5.ešte mi bude volať ktorý s týchto dvoch, lebo nevedel ako tam bude s časom.Radšej by som toho 10.5., lebo idem v júni na svadbu, tak aby som už bola ako tak v pohode.
Ešte sa chcem nejakej kočky , ktorá bola na opke v BA opýtať, či nevie či by som si tam mohla dať spraviť predoperačné spolu so sonom prsníkov, zabudla som sa na to opýtať doktora.
Takže som nadmieru s konzultáciou spokojná..
niquei
bola si tam? Boli tri blondýny, ale ani jedna sa mi neprihovorila. Tak teraz neviem, bola som dostatočne v čiernom:-))vlastne celá som bola čierna:-)), alebo si ty čakala na to kedy sa prihovorím ja? Keby tam bola len jedna blondýna tak to skúsim, ale bolo ich tam na mňa dosť:-))

malachi

bodynka
neviem ci aj nejakej inej, ale mne nevysiel tak teraz uvidim ci mi da nejaky letny alebo si ete "uzijem"svoju plochu hrud cez leto :)

inak baby leteli ste uz niektora so svojimi prsiami? (zaujimavo znie ta otazka :D tak by ma zaujimalo ci je to nejaky blby pocit alebo tak lebo ja lietam dost casto

bodynka

Co sa tyka tej Prazskej kliniky tak super, tam natacali aj ten program. Vtedy sme sa s priatelom zhodli ze aj Kufa ma nejaky ten zakrok na tvari :DD