ahojte baby
najskôr chcem všetkým , ktoré mi držali prsty poďakovať..
včerajšia konzultácia dopadla celkom fajne. Dr.Trška je zlatý človek.Začnem najskôr cestou tam.Bolo to zaujímavé, chodím sem už dosť dlho a vypytujem sa na prsia ale na cestu alebo kde je asi približne klinika som sa nespýtala ani raz.Blúdili sme po s manželom po Prievidzi a keď som volala Dr. Trškovi nepočula som v telefóne nič.Ešte o 15:45h som nevedela kde sme a kde približne máme ísť..Doktor sa mi to snažil vysvetliť 2krát ale ten môj telefón nejak štrajkoval, ešteže existuje info služba info cesty, tam už som radšej volala z manželovho mobilu a podarilo sa nám to chválabohu nájsť:-))to bol adrenalín..
Čo sa týka konzultácie, doktor sa musel trochu trápiť s tými mojími "prsiami".Nakoniec sme sa dohodli na anatomických, pod sval, rez pod prsnú ryhu, ale na veľkosti sme sa ešte nedohodli, lebo ich mám každé iné a musí si to vypočítať podľa nejakej tabuľky.Hovoril však, že by sa mi tam moc veľké nezmestili možno len 295ml, a to do každého pôjde iná veľkosť, alebo iný profil, lebo sú asymetrické.Je to aj kôli tomu, že mám na svoju výšku dosť veľký hrudník a dosť malý trup.Ale ja by som aj tak nechcela moc veľké, takže to nechám na neho. A teraz super pozitívum : termín operácie mi dal buď 10.5. alebo 17.5.ešte mi bude volať ktorý s týchto dvoch, lebo nevedel ako tam bude s časom.Radšej by som toho 10.5., lebo idem v júni na svadbu, tak aby som už bola ako tak v pohode.
Ešte sa chcem nejakej kočky , ktorá bola na opke v BA opýtať, či nevie či by som si tam mohla dať spraviť predoperačné spolu so sonom prsníkov, zabudla som sa na to opýtať doktora.
Takže som nadmieru s konzultáciou spokojná..
niquei
bola si tam? Boli tri blondýny, ale ani jedna sa mi neprihovorila. Tak teraz neviem, bola som dostatočne v čiernom:-))vlastne celá som bola čierna:-)), alebo si ty čakala na to kedy sa prihovorím ja? Keby tam bola len jedna blondýna tak to skúsim, ale bolo ich tam na mňa dosť:-))