no ani mi nevravte ako som ja kukala že čo za luxus ma to čaka :))) juj len aby všetko dobre dopadlo...
ihla hej dr.Kufa je zakladatel tej kliniky,e fakt sympoš,mohla som si vybrať medzi ním alebo týmto Hirňákom čo k nemu idem,vybrala som si ho lebo má dobre ohlasy a aj peknu pracu,možno to ma aj Kufa len na neho baby na omlazeni nadavali,že on iba stručne na konzultačke vysvetlí a chce sa ťa rýchlo zbaviť a hned volá dalšiu,že sa im moc nevenoval,tak neviem... uvidím ako ja budem rozpravať na toho mojho..
lolo77 práveže ma to moc nevyjde 60 tis.českých,čiže nejak 2600 eur.
barborka10 ja ani nejaký jedak niesom,len čo ked budem moc hladna a oni mi povedia že no počkajte si do večere a ja tam budem umierať hladom,na toto ja budem myslieť a vezmem si aspoň nejaku lúpačku alebo napolitánku,hehe :D a počula som že najlepšie po narkoze mi padne coca cola...tak aj tu si vezmem,pribalím si aj ibalgin,nech to mam radšej pri sebe ako potom po prahe niečo zháňať...
juj babeny sama neviem čo mám všetko od toho očakávať,zaujímalo ma ešte,aj ked som sa už raz na to pýtala,myslíte fakt že po mesiaci čo budem po a pojdem opäť do práce,budem schopná robiť čašníčku?teda servírku? fakt sa bojím aby ma nový šef koli niečomu nevyhodil že som neschopná :(