Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

ihla
keď ti mám povedať pravdu tak by mi bohate stačili také ako teraz len pevné.A verím aj tomu, že budú oveľa väčšie keď si dám extra vysoký profil.

sjuzi123

mondan
ja som si robila predoperačné v IEM v pezinku, išla som tam jedno ráno na odbery a všetko som už mala jedným vrzom, akurat som ešte musela ist internému s tými výsledkami. Ja som tam bola preto,lebo som sa na opku najskor tam dohadovala,ale akosik to nakoniec nevyšlo a dohodla som sa s dr.Trškom a som velmi rada :) Fakt je super,odporúčam..

ihla

mondan

Len aby si nezufala ako bratislava, ktora ma 280 ml a je nestastna ze to vyzera rovnako ako predtym s podrsenkou...

mondan

martinka54, sjuzi
Ďakujem to sa mi uľavilo, lebo včera tam mal doktor strašne veľa ľudí, tak som sa obávala či na to nezabudol..A nebola niektorá z vás na predoperačné u neho?
ihla
asi to bude tým, že mám krátky trup a väčšie by vyzerali neprirodzene. Dám na doktora veď je nejaký pán doktor. Pôsobil na mňa ako napísala martinka54 pedantne, takže jeho rozhodnutie bude aj mojím a budem dúfať, že som sa nemýlila..

ihla

lolo

ja som sa snazila vybrat si aj podprdu, co ma bude trochen stahovat, ako skusila som si aj 75C a bola mi dobra v podstate, len ma vobec nestahovala a ja som chcela aby ma aj trochu stiahla kym sa retro bude krutit v pracke.
Laila laila mi pisala ze jej doktor povedal aby sa necudovala, ked si kupi aj ackovu podprdu :)

sjuzi123

martinka
budem mať na sebe športovú súpravu čiernu Puma :)
a ty?

inak chcela som sa ťa spýtať na tie divné prelievania v prsku, že za kolko ti to asi prešlo