Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ihla

aj ja myslim,ze tych injekci je viac.

lolo

tie modriny nie su vzdy iba z injekcii,niekedy sa spravi normalne hematom,nemusi to byt len injekciou:-(ja som mala na spodku prska este take dve mensie modrinky a to bolo asi od toho opuchu,teda nie od injekcie,ale spravili sa same.aj na omlazeni co pozeram fotky dievcat,tak niektore maju prsia sama modrina,ale doslova,ale to potom zmizne.

lolo77

ihla ja som videla na viacerych fotkach ze mali baby modriny..ale to som si myslela ze asi z toho silikonu alebo co :-D ..tak potom je to krasa..ked ta uspia a celu dopichaju :-D :-D

malachi

mondan
no tak super termin!to mas za chvilku :)
noo tak si este ploche leto uzijem vsak ked som to vydrzala tolko rokov uz ma tych par mesiacov nezabije, vsak uvidim aky termin mi da lekar :)

ihla

lolo

Ja mam pocit, ze tych injekcii je viac, lebo ja som mala po obvode prs na kazdom prsu po 5 chrasticiek - od vpichu :D takze mam pocit ze to tak dookola pekne napichaju.

lolo77

barbora my sme sa uz s ihlou pochopili..ja som myslela ze si isla kupovat normalnu.. a nie sportovu -stahovaciu.. :-)
a kedy ti pichli tu injekciu?

barbora10

avm

tu modrinu co som mala je od injekcie.to pichaju sa mi zda,aby obmedzili krvacane.a taketo modrinky su uplne bezne,tak sa nemusis bat.

ihla,lolo

aj kamaratka co ma velkost 325ml dostala pooperacnu podprsenku 75A,ale to neznamena,ze ma male prsia,proste to z vypoctov tak vychadzalo,ze ta je najvhodnejsia,ale teraz nosi normalne podprsenky 75C.

martinka54

sjuzi
budem mat rifle a asi ciernu carhart mikinu, som blondina odfarbena. som aj na fb ako martina r. mam tam fotku s dcerou