Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

niquei
ozaj ten termín 10.5. ešte nemám istý, doktor mi bude tento týždeň volať a dohodneme sa buť 10.5. alebo 17.5., viac chcem a vyhovovalo by mi 10.5. ale na mne to nezáleží tak sa budem musieť prispôsobiť:-(

mondan

niquei
ja dúfam že sa tam ešte stretneme, bola by škoda keby nie. S tým menom to je sranda aká náhodička:-))tak budeme rovnako oslavovať.Ale ja ešte aj deň pred meninami, lebo mám vtedy narodky.Ja som moc von nechcela vychádzať , lebo som sa bála že ma zavolá dnu a ja tam nebudem.Ozaj nevieš aké staré musí byť predoperačné?Išla by som si ho už vybavovať ale neviem či to nieje zavčasu..

malachi

mondan
no ja ich uz k svojim julovym narodkam nestiham ale dufam ze ich "nedostanem"az k meninam (december :D
bodynka
no co no vsetky chcu nove prsia :D

bodynka

Ahojte
To tolko ludi tam chodi na konzultacky? To ja ked som bola na tych dvoch nebol tam nikto :D
Inak moje prsia zas budu akurat na priatelove narodky :DD

niquei

mondan,
vieš, že som si myslela, že si Monika podľa tvojho nicku (to mon) a sranda je aj to, že aj ja som Monika :-)))
To je fakt škoda, že sme si obe mysleli správne a ani jedna sme tú druhú neoslovili. Aj som mala to nutkanie, keby si bola aj ty miesto manžela vyšla niekedy von na chodbu, tak by som to určite riskla a oslovila Ťa, škoda, veď možno sa tam ešte niekedy stretneme...
Óóóó :-) a ďakujem za to opálenie - je to už prvé tohtoročné opálenie, takže žiaden makeup :-)
Dnu som mala ísť po Tebe, len sa tam natisla tá postaršia pani, čo sedela pri WC-ku a potom tá baba, čo sedela pri Tebe, ale chválabohu išli tiež len na kontrolu, tak to už potom v celku rýchlo šlo.
V BA by si mala istý už ten termín 10.5.? To by si mala naozaj taký meninový darček :-) Ja som si ich zas dala k narodeninám :-)

mondan

malachi
aj ja sa vytiešam s toho termínu, stihnem ešte predtým osláviť svoje narodky ale aj meniny a potom šup na to..Najkrajší darček k narodeninám:-)))
ihla
pozerala som bratislavu a má ich super, síce má 300ml, ale má ich nádherné.Len neviem kto jej ich robil..

barbora10

laila

pozerala som na tvoje foto,ale asi nie su dobre fotky,lebo sa mi zdaju strasne malinke,nepovedala by som ze je tam 350,ale viem,ze to len na foto tak vyzera a ze vskutocnosti su velke.fotky niekedy dost skresluju.aj ska38 ked posielala prve foto,tak vyzerali strasne male a potom ked poslala dalsie foto,tak boli obrovske.