Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sya

ale to len tak na fotkach vizera... naozaj niesu take velke... 70cm pod prsiami a cez 86 a to som mal po opke 89... a ty to mas kedy???

sya

lolo no asi sa ti nebudu velmi pacit... a este si ich ani neviem odfotit poriadne... kazda do jednej strany, krivo tam vyzeraju, jedna vyssie druha dole...

sya

lolo dakujem, sak mam fotky v albume... aj na facebooku mam v albume fotky, tie si pozri ak ces... tie sa mi pacia... :)

lolo77

:-D :-D :-D :-D tak to mas teda super kamosku.. este ze si nepovedala po opke ze ona ma 350.. ale ze si NAHODOU POMYLILA S 260tkami :-D a mas asi vysoky profil ze? ja si myslim ze musia aj tak vyzerat krasne!

sya

lolo no ja som uz rok po opke... ale vies "kamoska" mala kozy od cervena 2 mesiace pred mojou opkou, tak sa ponukla, ze ukaze... krasne prsia, tak som bola rada, ze idem do bb tiez... no a ze ma 260ml... a ja no krasne su ale ja cem troska vacsie, ze si dam aspon 300... tak som si aj 300 zapytala aj som tak dostala... a po opke mi povedala, ze sa sekla, ze nema 260 ale 300... no chapes??? ako keby nechcela aby som mala ja vacsie ako ona... ale som rada aj za tie co mam...

sya

miska 21 cooo??? 375??? aj ja chcem... som na tom tak ako ty akurat o centik vyssia a to som dostala len 300 :(... tiez som bola u cervena v bb... som trocha niekedy z toho smutna, ale tak co uz... mam to vdaka jednej krave, ktora bola asi stastna, ze ma ojebala sorry za vyraz este aj na velkosti silikonu... drzim ti palce... :)