Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

emi
v medical centre som bola na konzultácii ale nazaposobili na mna, a ani nemajú dobré meno, vlastne nastalo to ani za tú konzultáciu.. V chirmede aj v interkliku boli uz viacere baby odtialto...

84nika

emi
v medical centre som bola na konzultácii ale nazaposobili na mna, a ani nemajú dobré meno, vlastne nastalo to ani za tú konzultáciu.. V chirmede aj v interkliku boli uz viacere baby odtialto...

84nika

emi

mihalicka

Ahojte. Ďakujem za pochvalu. :-)

Martinka54,
krásne sa ti to už hojí. Super.

Avm,
presne ako Barborka napísala. Mne sa jazvy prosto stratili. Nepoužívala som absolútne nič. Ani mäkké f. Nechala som ich tak a sú fuč. Veľmi sa z toho teším.

emi811990

Ahojte mate niektora skusenosti s Medical centrom, Chirmedom alebo Interklinikom? Rozhodujem sa medzi tymito tromi a neviem ktora je lepsia. Poradte mi prosim..

emi811990

Ahojte mate niektora skusenosti s Medical centrom, Chirmedom alebo Interklinikom? Rozhodujem sa medzi tymito tromi a neviem ktora je lepsia. Poradte mi prosim..

martinka54

sjuzi
ja som si myslela, ze si ta kocka co prisla s priatelom/manzelom, ale nebola som si ista. v pohode si sa mohla prihovorit. mne povodne mama mala varovat dceru, ale potom, ze ide sa previezt aj s mojim bratom, ze nech nejdem sama. s mamou som sa aj bavila, ze ktora to mozes byt. jedine som vedela na sto percent, ze si to neni ty, ta pani co bola za rohom. lebo tej som sa potom prihovorila a ona bola len na korekcii.

barbora10

avm

mihalicke sa jazva uplne stratila.ale mozem ta upokojit,ze ak by aj nahodou tebe dlhsie trvalo to kym vybledne,tak sa neboj zmizne.mne ju po dvoch mesiacoch este bolo vidiet,ale teraz je uz vyblednuta.

dievcata nebojte sa jaziev,oni pekne vyblednu.niekedy to trva dlhsie,ale vyblednu.nerieste ziadne lasery ani drahe kremy.netreba to.

emi

treba poslat fotku terajsich prs.po operacii posles potom.to je podmienka.

martinka

prska su ze wow...ale to uz vies:-))

bodynka

avm, no te buh.. To nebola dobra sprava....
Mihalicka hmm, tvoje prsia patria k mojim favoritom.
Martinka v tej podprdke ti sadnu super.
Ahojte