Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

pozdravuje vas vsetky bratislava, je v poho, akurat dnes bola na kontrole, a pisala mi, ze je trochu zhrozena, lebo dr povedal, ze tie jej silikony nie su navzdy, ked sa pytala predtym, bolo jej povedane, ze ak nenastanu komplikacie, tak si ich zoberie do hrobu a teraz povedal, ze to je na par rokov a potom ich treba vymenit. bratislava je z toho hotova. kazdy hovori inac. chcela, sa opytat na nazor vas na fore, co si o tom myslite?

emi811990

SJUZI-ale ja fotku mojich prs nemam este len sa chystam na konzultaciu:-(((( a fotak pri sebe nemam ze by som to narychlo spravila. A co ted?

sjuzi123

emi
pošli tvoju fotku prs na e.uhrinova@gmail.com, ona ti potom pošle heslo do galerky a môžeš si pozreť všetky kočky

sjuzi123

martinka
ty si tam bola tušim aj s rodinkou, tak som nechcela otravovať a potom sme už išli akurát po sebe dovnútra. Ja som mala vlasy v cope, také kratšie. Hej, to oblečko nám nevyšlo, horko bolo :)

mne bude nakoniec štichy vyberať až o pár dní, jedna strana sa vraj trošku pomalšie hojí. Mám už nové foto, tak pošlem livke. Som strašne spokojná, len dúfam,že sa už nebudú zmenšovať, iba sa dorysujú, takáto velkosť by mi uplne vyhovovala :D

emi811990

Baby, ktore mate po zakroku mohli by ste mi poslat fotky pred a po na mail 11petulka123@azet.sk? Dakujem vam vsetkym velmi pekne

emi811990

livaaaaa pomoz mi a ako sa dostanem do albumuuu nikde nevidim tu moznost, ked kliknem na uzivatela otvori sa mi moznost napisat tomu dotycnemu mail ale nic ine:-(

martinka54

kontrola dopadla dobre. vcera som poslala livke nove fotky.
sjuzi
ak si tam bola tak prepac, ale nevedela som ktora, lebo si tu teplakovu supravu nemala a ja tiez som nemala ciernu mikinu, lebo bolo horko.

mondan

amv
myslela som to opačne..:-)))len aby mi dal ten skorší termín na toho 10.5..čakám čakám ale stale nevola:-(((