Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

lolo tak mi dve sme tu asi najblyžšie k operácií :) mňa to čaká v piatok,a ani vám baby neviem opísať aké mám zmiešané pocity :D už som dokonca predvčerom bola tak zúfalá že som hovorila" ja nikam nejdem" :D našťastie ma to už prešlo,nech mám už potom,ale neviem či sa vám hned po opke ozvem a potom aj dalšie dni,lebo v prahe ostanem asi tak týžden a neviem či budem mať net :(

emi811990

Barbora10-prosim ta posli mi link na tie fotky pred a po(tie som nenasla) na omlazeni chcela som ti poslat spravu ale dalo mi ze tento nick neexistuje a to som ho formulovala ako len je mozne. Budes velmi zlata dakujem...

emi811990

Barbora10-prosim ta posli mi link na tie fotky pred a po(tie som nenasla) na omlazeni chcela som ti poslat spravu ale dalo mi ze tento nick neexistuje a to som ho formulovala ako len je mozne. Budes velmi zlata dakujem...

barbora10

emi

na omlazeni si das vyhladat moje meno.a to ti vyhlada,vsetky temy,kde som posielala prispevky a tak ma najdes.alebo si najdy fotky pred a po.

miska

urcite nebude 375ml vela.potom budes chciet aj vacsie.ja by som teraz brala aj 450:-).to sa kazda bojime pred operaciou,ale potom chceme aj viac.