Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

bodynka
ked ides z vlakovej, tak sa dás do prava smerom po hlavnej, je to iba pár minút odtial peso, je to za poliklinikou, ktorá je na hlavnej, tak v zákrute.. ked autom, tak to nájdes tiez lahko a ked autobusom tak trocha komplikovanejsie :)

bodynka

je to ta Holleho ulica? No to som nasla ale neviem najst na mape stanicu takze viem len bod kam ist ale neviem trasu :D

bodynka

Veru Lolo, uz sa ti to krati. Napokon somnou nepojde Laloa, bo ide na splav.
Mozes mi Lolo napisat ako sa tam dostanem? Kde to je?

lolo77

caaaaute baby..no konecne je co citat.. par dni tu bolo uplne mrtvo.. no tak ja to mam uz v sobotu.. a tesim sa.. najradsej by som tam uz isla..fakt..nech to mam uz cele za sebou.. ja som si dnes dala este posledne fotenie..:-D ale vyjde to az ked budem uz po op..tak bude sranda na to pozerat :-)ja som si povedala ze nebudem moc na to mysliet..nech to skor ubehne..tak mi mihalicka odpocitava dni :-D